-->
aluminium-kocsibeallo_szendvicspanel-fedessel-Deluxe_Building

Kocsibeálló tartószerkezetek 3. rész: alumínium zártszelvények

Az építőiparban az elegancia és funkcionalitás gyakran kéz a kézben járnak. Az alumínium zártszelvények, amelyek számtalan előnnyel rendelkeznek, kiváló példái ennek a harmóniának. Ezek az esztétikus és strapabíró anyagok a kocsibeállók és más tartószerkezetek kivitelezése során egyaránt számos előnnyel járnak.

Az alumínium zártszelvények a következő előnyökkel büszkélkednek

Jól alakíthatók, kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek, korrózióállóak, és hosszú élettartamúak. Ezek az anyagok továbbá rendkívül jól hegeszthetők, lehetővé téve a személyre szabott kivitelezést és kreatív tervezést.
Az alumínium zártszelvények kimagasló minőségű éleket és határoló felületeket kínálnak. Az élek nem kerekítettek(rádiuszosak), és nem található rajtuk gyártási varrat, amely a vas zártszelvényekre jellemző. Ennek eredményeként az alumínium zártszelvények kifejezetten exkluzív megjelenést garantálnak.

A porszórás során a teljes RAL színskála elérhető

A felületkezelés terén az alumínium zártszelvények ugyanúgy részesülnek porszórásos szinterezésben, mint a vasból készült társaik. Ez a speciális eljárás különleges kültéri védelmet biztosít, ami hosszú élettartamot garantál. A porszórás során a teljes RAL színskála elérhető, így a tartószerkezetek harmonikusan illeszthetők bármilyen környezetbe. Az alumínium zártszelvények előnyei között található a nagy teherbírás és tartósság, valamint az elegánsabb és modernebb keresztmetszet, amely a fához képest előnyt jelenthet. A felületek tökéletesen simák, nincs rajtuk szennyeződés.Az anyag tökéletesen sima felületei és élei pedig tovább fokozzák az eleganciát és az exkluzív megjelenést. Ez a választható tartószerkezetek közül a legdrágább alapanyag.

Ennek a megoldásnak is vannak hátrányai

Az alumínium zártszelvények ugyanúgy igénylik az előgyártást, mint a vas változatok, és a helyszíni módosításuk nehézségekbe ütközhet. Emellett a zártszelvények 6 méteres szálhossza korlátozhatja a nagyobb fesztávok áthidalását, és a legdrágább kivitel közé tartoznak.

Azonban az alumínium zártszelvények az elegancia és a funkcionalitás tökéletes kombinációját kínálják, és exkluzív megjelenésükkel, hosszú élettartamukkal és sokoldalúságukkal kiváló választást jelentenek a kocsibeállók és tartószerkezetek tervezéséhez. Ha a projektekben a stílus és minőség egyaránt fontos szempontok, az alumínium zártszelvények az Ön számára megfelelő választás lehetnek. A ragasztott fa tartószerkezetről készült bejegyzésünket itt olvashatja el, a vas zártszerelvényű tartószerkezetről pedig ebben a bejegyzésünkben írtunk.

Amennyiben a választásban még mindig bizonytalan, lépjen velünk kapcsolatba, valósítsuk meg az Ön számára ideális kocsibeállóját.

Share this post

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.