Dupla kocsibeálló alumínium szerkezettel, polikarbonát fedéssel 1
Dupla kocsibeálló alumínium szerkezettel, polikarbonát fedéssel 2
Dupla kocsibeálló alumínium szerkezettel, polikarbonát fedéssel 3
Autóbeálló építése előtt

A dupla kocsibeálló alumínium szerkezettel és polikarbonát fedéssel számos előnnyel jár. Az alumínium szerkezet könnyű, de rendkívül erős és tartós, így hosszú élettartamot biztosít. A polikarbonát fedés hatékony védelmet nyújt az autóknak a napsugárzás, az eső és a hó ellen, miközben engedi a természetes fény átjutását.

Ezen kívül az alumínium szerkezet és a polikarbonát fedés modern és esztétikus megjelenést kölcsönöz a kocsibeállónak. A könnyű és tartós kialakítás könnyen karbantartható, és ellenáll az időjárás viszontagságainak. A dupla kocsibeálló megfelelő helyet biztosít két autó számára, így mindkét járművet hatékonyan védi az elemektől és a környezeti hatásoktól.

Az alumínium szerkezet és a polikarbonát fedés kombinációja rendkívül praktikus és stílusos megoldást nyújt az autók védelmére. Ezen kívül a könnyű karbantarthatóság és a hosszú élettartam miatt hosszú távon is költséghatékony választás. A dupla kocsibeálló kiváló módja annak, hogy az autókat biztonságosan és vonzó módon tárolja.

Stílus: 
Szerkezet anyaga: 
Tetőfedés anyaga: 

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.