XIMAX előregyártott autóbeállókat azoknak kínáljuk, akiknek a rövid teljesítési határidő mellett a modern, stílusos megjelenés is fontos. 

A XIMAX autóbeállók modern vonalvezetésű, moduláris gépkocsibeállók, amelyek nemcsak praktikus építészeti elemek, hanem esztétikailag is minden igényt kielégítenek. A szerkezetkész rendszer lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt kivitelezzük a fedett parkolóhelyek kialakítását.

Az alumínium szerkezet lehetővé teszi, hogy a kocsibeálló egy oldalra rendezett oszlopokkal épüljön, akár ívelt kialakítású tetővel. A tető fedése opál, vagy füstszínű polikarbonát, mely 100%-osan visszaveri az UV sugarakat, valamint a 37 / 81%-ban az infravörös sugarakat is. A XIMAX autóbeállók saját vízelvezető rendszerrel rendelkeznek.

Az előregyártott gépkocsibeálló-rendszerrel nem csak időt takarítunk meg Megrendelőinknek, hanem pénzt is. Sokkal gyorsabb egy ilyen rendszerű védett kocsibeálló telepítése, mint egy tervezett, és egyedi felépítmény elkészítése. A könnyű szerkezeti felépítmény kisebb betonalaptestek kialakítását igényli, amellett hogy a Magyarországon előírt 60cm-es hóteher statikai követelményeinek is megfelel.

Kettő vagy több autó parkolásának kialakításához is bővíthető a XIMAX rendszere.

 

XIMAX Swingline autóbeálló

 

XIMAX Swingline 
autóbeálló

Méret: 531 cm x 272 cm

XIMAX Linea autóbeálló

 

XIMAX Linea 
autóbeálló

Méret: 495 cm x 272 cm

XIMAX Portoforte autóbeálló

 

XIMAX Portoforte 
autóbeálló

Méret: 495 cm x 272 cm

 

 

Ajánlatkérés

Helyszíni felmérést, előzetes ajánlatot itt kérhet. Pontos árat a személyes találkozó után tudunk adni.

Kérem jelölje be az alábbi pontokat, hogy segítse az árajánlat előkészítését.

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.