Ragasztott fa szerkezetű, szendvics panel fedesű zárt garázs 01

Csapatunk széleskörű tapasztalattal rendelkezik a garázsmegoldások terén és számos kivitelezési lehetőséget kínál ügyfeleinek. Kiemelkedő szolgáltatásaink közé tartoznak a könnyűszerkezetes zárt garázsok, amelyek rugalmasan alkalmazkodnak az ügyfelek igényeihez és a környezeti adottságokhoz.

Elsődleges anyagunk a ragasztott fa és esetenként vas zártszelvények, amelyek kiváló tartósságot és esztétikát biztosítanak. Ezek a könnyűszerkezetes tartószerkezetek lehetővé teszik a gyors és hatékony építést, miközben megbízható védelmet nyújtanak a járművek számára. A könnyűszerkezetek előnyei közé tartozik a gyors építési idő, a könnyű szállítás és az alacsonyabb költségek.

Az oldalzárásokat a megrendelők igényeinek megfelelően alakítjuk ki. Hőszigetelt kivitelben készítjük, hogy optimalizáljuk az energiahatékonyságot és csökkentsük a fűtési költségeket, vagy szigeteletlen verzióban, ha az ügyfélnek nincs szüksége hőszigetelésre. Az oldalzárás anyagát az ügyfelekkel való egyeztetés alapján választjuk ki, hogy a lehető legjobban megfeleljen az igényeknek és a környezeti feltételeknek.

Felhasználunk különböző anyagokat, beleértve a fal szendvicspaneleket, hajópadlót és könnyűszerkezetes vakolt falakat is, amelyek különféle esztétikai és funkcionális előnyöket kínálnak. A szendvicspanelek kiváló hőszigetelést nyújtanak, míg a hajópadló és a könnyűszerkezetes vakolt falak esztétikai szempontból is vonzó megoldást kínálnak.

Garázsaink minőségi Hörmann garázskapukkal egészülnek ki, amelyek teljes kényelmet és biztonságot nyújtanak. A Hörmann garázskapuk kiváló minőségű anyagokból készülnek, és hosszú távú tartósságot garantálnak. Ezek a kapuk modern technológiával vannak ellátva, amelyek könnyű használatot és magas szintű biztonságot biztosítanak.

Az ügyfél elégedettsége számunkra kiemelten fontos, ezért szakértő csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen az ügyfeleknek a legmegfelelőbb garázsmegoldás kiválasztásában, és személyre szabott tanácsokkal szolgáljon az egyedi igényekhez való optimális alkalmazkodáshoz. Legyen szó akár otthoni, akár kereskedelmi célú garázsmegoldásokról, vállalatunk elkötelezett a magas színvonalú szolgáltatás és a minőségi munka iránt.

Kérjen ajánlatot!

 

Kocsibeálló fix üveg oldalzárással
Üveggarázs belső tér
Ragasztott fa szerkezetű, szendvics panel fedesű zárt garázs 03
Ragasztott fa szerkezetű, szendvics panel fedesű zárt garázs 05
Félig zárt garázs dupla kapuval 01
Félig zárt garázs dupla kapuval 06
könnyűszerkezetes garázs ragasztott fa szerkezettel, Hörmann garázskapuval 01
könnyűszerkezetes garázs ragasztott fa szerkezettel, Hörmann garázskapuval 02

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.