Palram Atlas 5000 jellemzői

  • oszlopok mindkét oldalon
  • alumínium és acél szerkezet
  • antracit szürke szín
  • füstszínű polikarbonát fedés 
  • vízelvezetés oldalra

10 év gyártói garancia!

A Palram előregyártott kocsibeálló típusok kitűnő választásnak bizonyulnak abban az esetben, ha a "szokásos" méretű autóbálló kialakítására van lehetőség. A Palram / Canopia márkanév alatt értékesített kerti termékek kifejezetten jó minőségűek és hosszútávon is jól szolgálják a céljukat. A gyártó termékeiről bővebb információt itt talál

A Parlam ATLAS 5000 nyitott kocsibeálló típusok mindkét oldalon rendelkeznek tartó oszlopokkal. A szerkezet rozsdaálló, porszórt kivitelű teherbíró alumíniumból és lézervágott galvanizált acélból készült modern antracit színben. Hatékonyan védi az autót a hótól, esőtől, jégtől, a káros UV sugaraktól és a lehulló levelektől.

 

A szerkezet rendkívül tartós, rozsdaálló alumínium kerettel és lézerrel vágott horganyzott acél csatlakozókkal készül. Nem igényel karbantartást. A tartó elemek rozsdásodásmentesek, a felületek minőségi gyári porszórt festést kapnak és úgy tervezték, hogy ellenálljon a szélsőséges időjárási viszonyoknak.

A kocsibeálló tetejét alkotó 100%-ban UV védett füstszürke polikarbonát tetőpanelek kiválóan ellenállnak a külső behatásoknak, időjárási viszontagságoknak.

A szerkezet nem igényel karbantartást. A tartó elemek rozsdásodásmentesek, a felületek minőségi gyári porszórt festést kapnak. 

A szerkezet beépített ereszcsatornával rendelkezik, amely oldalra vezeti az esővizet és lehetővé teszi annak összegyűjtését.

 

A szimpla kocsibeálló mérete: 

  • hossz: 495 cm
  • szélesség: 288 cm
  • magasság: 239 cm

 

Kérjen ajánlatot!

Parlam Atlas 5000 kocsibeálló 02
Parlam Atlas 5000 kocsibeálló 03
Parlam Atlas 5000 kocsibeálló 04
Parlam Atlas 5000 kocsibeálló 05
Parlam Atlas 5000 kocsibeálló 06
Parlam Atlas 5000 kocsibeálló 07
Parlam Atlas 5000 kocsibeálló 08

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.