Palram Arcadia széria jellemzői

 • oszlopok mindkét oldalon
 • alumínium és acél szerkezet
 • antracit szürke szín
 • füstszínű polikarbonát fedés 
 • vízelvezetés oldalra

​Moduláris kialakítás!

10 év gyártói garancia!

A Palram előregyártott kocsibeálló típusok kitűnő választásnak bizonyulnak abban az esetben, ha a "szokásos" méretű autóbálló kialakítására van lehetőség. A Palram / Canopia márkanév alatt értékesített kerti termékek kifejezetten jó minőségűek és hosszútávon is jól szolgálják a céljukat. A gyártó termékeiről bővebb információt itt talál

A Parlam ARCADIA nyitott kocsibeálló típusok mindkét oldalon rendelkeznek tartó oszlopokkal. A szerkezet rozsdaálló, porszórt kivitelű teherbíró alumíniumból és lézervágott galvanizált acélból készült modern antracit színben. Hatékonyan védi az autót a hótól, esőtől, jégtől, a káros UV sugaraktól és a lehulló levelektől.

 

A szerkezet rendkívül tartós, rozsdaálló alumínium kerettel és lézerrel vágott horganyzott acél csatlakozókkal készül. Nem igényel karbantartást. A tartó elemek rozsdásodásmentesek, a felületek minőségi gyári porszórt festést kapnak és úgy tervezték, hogy ellenálljon a szélsőséges időjárási viszonyoknak.

Az oszlopok 8x8 cm keresztmetszetűek és dübellel rögzíthetőek a beton alapra. Az oszlopokat nem szükséges bebetonozni, ezáltal egyszerűbb a telepítésük, mint az egy oldalra sorolt oszlop esetén. 

A fedés 6mm-es bronz üregkamrás polikarbonát panelborítás, mely 100%-ban UV védett, így nem sárgul és nem válik törékenyé az idő múlásával.

A szerkezet beépített ereszcsatornával rendelkezik, amely oldalra vezeti az esővizet és lehetővé teszi annak összegyűjtését.

 

Az ARCADIA széria az egyetlen kocsibeálló, mely moduláris rendszerű, azaz a 430 cm-es alaptermék hosszában bővíthető, növelhető akár egy 70 cm- es vagy 210 cm-es kiegészítő elemmel.Az ARCADIA kocsibeállók szélessége: 359 cm 

A széria elérhető hossz méretei: 

 • 430cm
 • 502 cm
 • 644 cm
 • 858 cm
 • 1 072 cm
 • 1 285 cm

A moduláris rendszer nemcsak a hosszanti bővítést teszi lehetővé, hanem a magasság megemelését is.

Kérjen ajánlatot!

 

Palram Arcadia 4300 szürke antracit autóbeállo 01
Palram Arcadia 5000 szürke antracit autóbeálló 01
Palram Arcadia 6400 szürke antracit autóbeállo 01
Palram Arcadia 8600 szürke antracit autóbeállo 01
Palram Arcadia 10600 szürke antracit autóbeállo 01
Palram Arcadia 12700 szürke antracit autóbeállo 01

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.