Napelemes autóbeálló választását azoknak a megrendelőinknek javasoljuk, akik olyan megoldást keresnek, ami szélesebb körben elégíti ki az igényeiket. Ezt a megoldást ajánljuk Önnek, amennyiben Ön beruházásként tekint leendő autóbeállójára és azon túl, hogy egy modern megjelenésű kocsibeállóval védi autója épségét, szeretné kihozni a legtöbbet az Önt körülvevő építményekből.

Magyarországon kevesen foglalkoznak hálózatra tápláló napelemes kiserőművel ellátott gépkocsibeállók építésével. Napelemes kocsibeállóinkat környezettudatos megrendelőink egyedi igényei alapján tervezzük és kivitelezzük. Egy átlagos méretű autóbeálló tetőfelületén cca. 2,5 kW teljesítményű napelem helyezhető el, ami fedezi egy átlagos családi ház elektromos áram igényének a nagy részét, vagy biztosítja egy elektromos autó töltési igényét.

Egy kocsibeálló építésére számos okból lehet szükség. Amellett hogy a kocsibeálló megvédi autóját az erős UV behatástól, az eső, jégeső okokzta károktól, mi magunk is védettek lehetünk az autóba be- és kiszálláskor illetve nem kell a hó letakarításával kezdeni a szélvédőn a télen. Ezeken túlmenően a kocsibeálló tetőfelülete szolgálhat energiatermelő felületként is, amennyiben a hagyományos zsindely, korcolt lemez, stb. helyett a kocsibeálló teljes tetőfelülete napelemekből készül.

Napelemes autobeallo ragasztott fa szerkezettel 01

Napelemes kocsibeállóink építésekor Magyarország egyik legnagyobb napelem forgalmazójával dolgozunk együtt, akik a napelemek kiválasztása mellett az engedélyezés, esetleges pályázatok folyamatában is segítenek Megrendelőinknek. Raktárkészletüknek köszönhetően bizonyos napelem típusokból a kocsibeálló szerződéskötéstől számított 6-8 hét alatt is kivitelezhető. Speciális vízzáró profil rendszerünk egyszerre felel meg a hőtágulás és a vízszigetelés követleményeinek. A napelem panelek típusától függően fényáteresztő vagy fényzáró tetőt is ki tudunk alakítani, attól függően, hogy van-e a olyan helyiség a kocsibeálló mögött, amelynek megvilágításra van szüksége.

Napelemes kocsibeállók energiatermelő panelei hosszú időtávú garanciával rendelkeznek, ezért a szerkezet megválasztásában is az időtállóságra törekszünk. Javaslatunk szerint porszórt vagy tüzihorganyzott acél szereketű illetve alumínium szerkezetű az általunk kivitelezett napelemes autóbeálló.
 

Ajánlatkérés

Helyszíni felmérést, előzetes ajánlatot itt kérhet. Pontos árat a személyes találkozó után tudunk adni.

Kérem jelölje be az alábbi pontokat, hogy segítse az árajánlat előkészítését.

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.