Napelem fedésű autóbeálló vasszerkezettel

Tapasztalatunk szerint egyre gyakrabban gondolkoznak úgy Megrendelőink a kocsibeálló építésről, hogy az lehet befektetés is, ami megtérül és nem csak szükséges költség. Hazánkban is egyre népszerűbb a napelemek telepítése magán háztartásokban is és sokszor nincs elég hely a tetőn, vagy nem megfelelő a tájolás. Ilyen esetekben a napelemes kocsibeálló építése ideális megoldás lehet.

Napelemes kocsibeállóinkat környezettudatos megrendelőink egyedi igényei alapján tervezzük és építjük meg. Egy átlagos méretű (kb 20m2-es) autóbeálló tetőfelületén kb. 2,5-3 kW teljesítményű napelemes rendszer helyezhető el, ami fedezi egy átlagos családi ház elektromos áram igényének a nagy részét, vagy biztosítja egy elektromos autó töltési igényét.

Egy kocsibeálló építésére számos okból lehet szükség. Amellett hogy a kocsibeálló megvédi autóját az erős UV behatástól, az eső, jégeső okokzta károktól, mi magunk is védettek lehetünk az autóba be- és kiszálláskor illetve nem kell a hó letakarításával kezdeni a szélvédőn a télen. Ezeken túlmenően a kocsibeálló tetőfelülete szolgálhat energiatermelő felületként is, amennyiben a hagyományos zsindely, korcolt lemez, stb. helyett a kocsibeálló teljes tetőfelülete napelemekből készül.

Napelemes kocsibeállók energiatermelő panelei hosszú időtávú garanciával rendelkeznek, ezért a szerkezet kialakításában is az időtállóságra törekszünk. Fém szerkezet esetén horganyzott vas vagy alumínium szerkezetet javaslunk, amely porszórt felülettel szép, esztétikus megjelenést kap. Azonban jó szívvel ajánljuk a ragasztott fa szerkezetet is, amely lazúros vagy teljes fedésű festékkel kezelve szintén kiállja az idő próbáját.

Napelemes autobeallo ragasztott fa szerkezettel 01

Speciális vízzáró profil rendszert használunk a napelem modulok rögzítéséhez, amely egyszerre felel meg a hőtágulás és a vízszigetelés követleményeinek is. A napelem panelek típusától függően fényáteresztő vagy fényzáró tetőt is ki tudunk alakítani, attól függően, hogy van-e a olyan helyiség a kocsibeálló mögött, amelynek megvilágításra van szüksége.

Mivel egy kocsibeálló esetén a napelem modulok testközelbe kerülnek (nem a tetőn kerülnek elhelyezésre) további fontos szempont a vezetékek esztétikus elrejtése, elvezetése. A napelem modulok vezetékeit egy gerinc kábel csatornába gyűjtjük össze és a lehető legrejtettebb formában vezetjük el az inverterig.

Napelemes kocsibeállóink építésekor Magyarország vezető napelem forgalmazóival dolgozunk együtt, akik a napelemek kiválasztása mellett az engedélyezés, esetleges pályázatok folyamatában is segítenek Megrendelőinknek. 

 

Kérjen ajánlatot!

 

Ragasztottfa szerkezetű autóbeálló napelemes fedéssel
Napelem fedésű autóbeálló vasszerkezettel
Napelemes autobeallo ragasztott fa szerkezettel 02
Napelemes autobeallo ragasztott fa szerkezettel 06
Ragasztott fa szerkezetű kocsibeálló napelemekkel
Napelem fedésű kocsibeálló

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.