-->
Palram dupla kocsibeálló

Tér és kényelem: Az extra nagy méretű kocsibeállók varázsa

Több oka is lehet annak, hogy extra méretű kocsibeállót választunk az autónknak. Van, aki előre, hosszú távon gondolkozik és már a következő gépjármű helyét is kialakítja, van, akinek a szenvedélye pedig a lakóautó, aminek speciális méretei miatt extra méretű parkolóhelyre van szüksége. 
Extra méretű járműhöz, extra méretű kocsibeálló kell
A jó hír az, hogy az előre gyártott kocsibeállók esetében is tudunk extra méretű modellt választani, nem kell feltétlen az egyedi tervezésű, kivitelezésben hosszabb megoldást választanunk.  Jellemző trend, hogy fokozatosan egyre nagyobb és nagyobb méretű kocsikat választunk. Emellett egyre több autó van tulajdonban a háztartásokban vagy akár motorral, lakóautóval, elektromos biciklivel, rollerral bővül a gépjárműpark. Cégünknél lehetőség van előre gyártott kocsibeállót rendelni: extra magasságú lakóautókhoz, két autóhoz egymás melletti vagy mögötti parkolással, tandem vagy dupla kivitelben, M vagy Y elrendezéssel. A cikk végén közvetlen linkeken keresztül elérhet néhány általunk forgalmazott modellt. 

Az autód a szenvedélyed


Mindannyiunk életében fontos az autó, hiszen a mindennapjaink része. Mivel a legtöbb háztartásban ez az egyik nagyértékű vagyontárgy, igyekszünk vigyázni rá, biztosítást kötünk rá, évente elvisszük szervizbe, hogy ne veszítsen az értékéből és megfelelő parkolóhelyet biztosítunk a számára. Vannak azonban olyan tulajdonosok, akik számára az autó igazi szenvedély. Ha valaki ritka, gyűjtői vagy értékes autókat birtokol, egy nagyobb kocsiálló extra védelmet nyújthat az időjárási körülményektől és a lopásoktól. Az old timer autók méretüket tekintve lehetnek jóval szélesebbek és hosszabbak is, mint a mai megszokott modellek. Ezeket a jelentős anyagi és eszmei értékkel bíró autókat még fontosabb megfelelően védett, fedett kocsibeállóban vagy garázsban tárolnunk. Emellett sokan vannak, akiknek az autók szerelése, fejlesztése a hobbija, így náluk nagy valószínűséggel lesz szüksége nagyobb, fedett térre. Ilyenkor nagyon sokat számít az, hogy nyitott térben dolgozhatunk, minden irányból megközelíthető az autónk, a kocsibeállónk mellé épített tárolóban pedig a szerszámainkat is tárolhatjuk. 

Több autó van a háztartásban

Akiknek a garázsba nem fér el több autó, vagy nem is áll egyáltalán rendelkezésre garázs, a legjobb alternatíva a kocsibeálló építése. Amennyiben az éppen aktuális helyzetre keresünk megoldást, akkor választhatunk olyan modellt, ami a meglévő gépjárművek biztonságos parkolását biztosítja. Ugyanakkor jövőbeli gépjárművásárlási tervek is szerepet játszhatnak a nagyobb kocsiálló kialakításában, ha valaki tervezi, hogy nagyobb vagy további járműveket vásárol a jövőben. Szimpla kocsibeállók telepítése mellett van lehetőség dupla és extra méretű kocsibeállók rendelésére is. A kert méretei határozzák meg, egymás mellé vagy egymás mögé parkolási lehetőséggel rendelkező kocsibeállót érdemes választanunk, ugyanakkor végig gondolhatjuk azt is, milyen további hobbi lehetőségekre tudjuk használni azt a fedett teret, amit az extra méretű kocsibeálló biztosít nekünk.

Nagyobb tér, mert megteheted

A nagyobb teret, például egy tágas otthonban, egy szobában vagy egy járműben, általában kényelmesebbnek és nyugodtabbnak érezzük. Élhetőbbnek tartjuk, mert kevésbé érezzük magunkat szorult helyzetben, korlátok közé zárva. A tágas teret lélektani szempontból is pozitívan éljük meg. A nyitott terű helyeken tartózkodás a stressz csökkentéséhez, a relaxációhoz és a jó közérzethez is hozzájárulhat. A nagyobb teret kreatívabb módon alakíthatjuk ki és személyre szabhatjuk. Nagyobb terekben könnyebben lehet manőverezni, és több mozgástér áll rendelkezésre, ami különösen fontos lehet idősek vagy mozgássérültek számára. Nagyobb kocsiállóval rendelkezésre állhat több hely a gépkocsik mellett egyéb tárgyak, például kerékpárok, szerszámok, kerti eszközök vagy sportfelszerelések tárolására. 

Minden helyzet más és más. Amennyiben Ön extra méretű kocsibeállót szeretne vásárolni, cégünk több ilyen, előre gyártott modellt is forgalmaz és telepít. A legtöbb esetben az ügyfelek az előre gyártott modellek között is találnak számukra ideális kivitelezést. Ha az előre gyártott modellek mégsem felelnek meg az elvárásainak, cégünknél rendelhet egyedi tervezésű kocsibeállót is. A rendelkezésre álló hely megadásával és a kialakítani kívánt kocsibeállóval kapcsolatos igényeivel keressen fel bennünket ezen a linken keresztül.
 

Share this post

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.