-->
egyedi_kocsibeallo_taroloval_Deluxe_Building

Mindennek lesz végre helye - Kocsibeállók tárolóval

Sokan  ismerik azt az érzést, amikor a kert szélén sorakozó kerti szerszámok, a gyermekek játékai és a biciklik olyan káoszt teremtenek, ami mellett szinte eltűnik a kert többi részének rendezettsége. Számoljuk csak össze: hány kerti szerszám, ásó, gereblye talál otthonra a ház előtt, és hány játék pihen a kocsibeállóban? Mennyire bosszantó, amikor a biciklik vagy a fűnyíró csak úgy ott van hagyva a kertben, mert nincs helye, ezért pakolásszuk őket jobbra-balra hátha valahol elrejthetjük őket? A kocsibeállóhoz épített tároló tökéletesen felszámolja a zűrzavart az udvarban és rendet varázsol a kertben.

Rend a kertben

Kertes házak esetében elsődlegesen a kert tisztasága és rendezettsége határozza meg, első ránézésre mennyire érzünk egy házat rendezettnek. "Tiszta udvar, rendes ház", ahogy a régi időkben a házakra kiakasztott tábla is hirdette, ezen a helyen rendre és tisztaságra számíthatunk. A kert ápolásához és tisztán tartásához azonban nagyon sok eszköz kell, amit a házban nem tudunk tárolni, a garázsban pedig lehet, nincs nekik hely, vagy nem áll rendelkezésre garázs.

Fontos az, hogy a kertet rendben tarthassuk, akkor is ha egy többgyerekes családról beszélünk, hiszen a gyerekeknek is meg kell tanulnia, mi a rend és a szülők sem akarnak a gyerekjátékok között botladozni a kertben. Az a legjobb megoldás, ha mindennek lesz dedikált helye. Így használat után rögtön visszakerülhet a tárolási helyére minden szerszám, játék és bicikli. A kocsibeállóhoz épített tároló erre a problémára nyújt megoldást.

Nyugalom a szülőknek, biztonság a gyerekeknek

Tekintettel arra, hogy minden háztartás más és más, a kocsibeállóhoz épített tárolónak is egyedi funkciókat kell betöltenie. A tároló méretét természetesen a rendelkezésre álló hely is meghatározza, ugyanakkor a tárolni kívánt eszközök mérete is döntő fontosságú. Célszerű hosszú távon gondolkozni és sorra venni az összes eszközt, amit a tárolóban szeretne tárolni, és ehhez megtervezni a tárolót. A tárolóban helyet kaphat polc is, ahova a gyerekek számára veszélyesebb eszközöket tarthatja, ugyanakkor a falra is felszerelhetőek tároló elemek. 

A praktikusság a fő szempont, minél egyszerűbb legyen ki- és bepakolni. A gyakran használt tárgyak könnyen elérhetőek legyenek, a ritkábban használtak pedig lehetnek nehezebben elérhető helyeken is. Legyen előrelátó és alakítsa ki most úgy a kocsibeállóját, hogy hosszútávon plusz hellyel kalkulálva, megfelelő mennyiségű zárt tér álljon rendelkezésére (hiszen jónéhány, a jövőben beszerzésre kerülő eszköz szükségességét láthatjuk előre is). A kocsibeállóhoz épített tárolót kis vagy akár egészen nagy méretben is megrendelheti.

Stílusos tárolás

A kocsibeálló nem csupán a rendrakás szolgálatában áll, hanem stílusos megjelenésével korszerűsíti a ház küllemét. Mivel a kocsibeálló az Ön házához és kertjéhez illeszkedő stílusban készülhet majd el, ezért ez az ingatlan megjelenését is javítja, az értékét pedig növeli. A tárolóhoz kérhető akár tolóajtó is, a kényelmes használatért, de egyszerű, egyszárnyú vagy igény szerint akár dupla kivitelben is. Képeken többféle megoldást mutatunk Önnek, amelyek inspirációként szolgálhatnak. A tároló elhelyezhető az autó mellett oldalt, vagy hátul is. Az oldalzárás jellemzően hajópadló vagy szendvicspanel.


Amennyiben Ön is szeretne kacatmentes udvart és rendet a kertben, kérjen árajánlatot. Szakértőink örömmel állnak a rendelkezésére, hogy segítsenek megtalálni az Ön igényeire szabott ideális tárolórendszert. A kert rendezettségével mindennapi életét könnyebbé és kellemesebbé varázsolhatja. A következő linken részletesebb leírást is találhat tárolóval rendelkező korábbi kocsibeállóinkról: https://www.kocsibeallo.hu/kepgaleria?f%5B0%5D=field_cimkek%3A182

Share this post

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.