-->
hasznos-kocsibeallo-h.jpg

Hasznos, praktikus vagy egyszerűen csak szép?

Minden ember életében fontos, hogy hasznos legyen. Szinte mindent azért teszünk, hogy hasznosak legyünk. 

Tehetjük ezt önmagunkért vagy másokért. A kettő van is, hogy találkozik. Olyankor örül a szívünk. Valahogy, minden áron azt kell érezzük, hogy valami olyat teszünk, aminek van értelme.
Vajon ki mondja meg, hogy minek van értelme? Kinek mit jelent, hogy valami hasznos-e vagy teljesen felesleges időtöltés?
Azt hiszem ezt azért a környezetünk is befolyásolja. Különböző helyzetekben más és más cselekedeteket érdemes elvégeznünk. Az életünk előrehaladtával is változnak azok a dolgok, amire úgy gondolunk, hogy prioritást élveznek.


Az, hogy valamit „csak” a szépsége miatt tegyünk vagy csodáljunk, az a jelenlegi világunkban ritka, sőt egyre ritkább.

Gyermekként a házi feladat, amit mindenképp meg kell csinálnunk, csak aztán mehetünk a barátokkal játszani. No és persze edzésre vagy a térre focizni.
Aztán eljárunk munkába, így csak öt után jut idő a kapcsolatokra és ha egy kis mozgásra vágyunk, hát manapság már éjszaka is nyitva vannak a konditermek…

Mindig arra vágyunk, hogy azt tehessük, ami nekünk fontos vagy hasznos. Persze az is lehet fontos, hogy másoknak fontosak legyünk.
Viszont, ha túl vagyunk az „újra-, és újra-hasznosítási projectjeinken”, azt javaslom, csempésszük be életünkbe a szépséget is!
Tegyünk meg dolgokat csak azért, mert nekünk tetszik! Nem is gondolnánk, mennyire elengedhetetlen része életünknek az esztétika. Van úgy, hogy elegendő csak néznünk tárgyakat, embereket, a tájat és felvidulunk, megnyugszunk, inspirálódunk tőlük.

Nos valahogy így szeretnénk az autóbeállóinkról is gondolkodni.

Hasznos, praktikus, szép.

Ahogy így végig gondolom, hogy hogyan is épül fel bennem az igény egy autóbeállóra?

Az autóm, ami másodikként, nem fér már be a garázsba. Jön az ősz, aztán mindjárt itt a tél. Itt az új ház és most kezdek el azon gondolkodni, hogy most, hogy jórészt szépen süt a nap, mert klassz nyarunk van, hamarosan eljön a kellemetlen időjárás. Ha nem gondoskodom az autómról egy kocsibeálló építésével, akkor meglehetősen széles a tárháza a kellemetlenségeknek, amit átélhetek a következő kedvező évszakig.
Egyre gyakrabban fog eleredni az eső. Egyre hevesebben, nagyobb pocsolyát és sarat hagyva maga után.
Rögtön utána beáll a fagy. Csúszik a járda, aztán ha olvad, bokáig érhet a latyak.
Most nagyszerű, kellemes, még jól is esik azt a néhány lépést megtenni az ajtótól az autómig, de már látom lelki szemeim előtt, az ügyetlen mozdulataimat, amikkel kivédem az eséseket azon a néhány méteren.

Vagyis. Hirtelen fontossá vált egy kis védelem. Egy szép autóbeálló.

Szép. Mert ha valami hasznos, az lehet szép is.
Megoldható, hogy a praktikusság mellé tökéletes harmónia is párosuljon. Harmónia, ami jól esik a szemnek és léleknek egyaránt.
A kocsibeálló anyagainak választásánál a kipróbált, letesztelt minőség a garancia arra, hogy nem csak külsőjében, hanem tartalmában is kifogástalan lesz a portéka.

Vegyünk például egy rétegelt ragasztott fa alapot, ami az egyik legmodernebb technológiával gyártott elem. Ennek, ha úgy tartja kedvünk, akár fémes hatást is adhatunk egy funkcionális festékkel. Így megoldható, hogy az oly kedvelt fa, acélnak hasson. De játszhatunk a színekkel, és igazíthatjuk nem csak a trendi antracit világa felé, hanem bármely, a színskálán fellelhető árnyalatokhoz. A ház vagy az autónk színéhez.

Ha a praktikus elvárások már meg vannak, mi kiegészítjük azokat, a trendeknek megfelelő ötletekkel. Vagy ha csak azt tudja, hogy nézzen ki az az autóbeálló, akkor segítünk a miből, hogyan, honnan, hová….. kérdésekben. Fortélyokkal, melyek a funkcionalitást erősítik majd.

Így válik kerek egésszé az autóbeállónk építése az igény megszületésétől a kivitelezés végéig.

Így leszünk hasznosak egymásnak.    

Share this post

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.