-->
karácsonyi díszítésű fa kocsibeálló deuxe building

Családi összejövetel, gyerekzsúr, Halloween party - kreatív ötletek kocsibeálló tulajdonosoknak

Kocsibeálló tervezéskor elsőként Ön az autó védelmére gondol, hiszen ez a legelső és legfontosabb funkció. Egy átlagos család életében sokszor előfordul azonban, hogy összegyűlik a rokonság, szűkebb vagy tágabb körben, és az eseményt szeretnénk szabadtéren tartani. Ilyenkor kapóra jöhet a kocsibeálló, ahol időjárástól védetten gyűlhet össze a família. Vagy amikor éppen esik az eső és a gyerekek már nem bírják bent a lakásban, valami elfoglaltságot kell nekik találni, szintén B tervként szolgálhat a kocsibeálló. Esetleg grillezéskor ered el az eső és terasz híján a kocsibeálló alá szorulunk. 
A ház területe a kocsibeálló területével bővíthető és a kocsibeállót ügyesen használva plusz teret nyerhet a családja számára. Természetesen elsősorban a kocsibeálló célja az autó védelme, de miért állnánk meg itt?


Világítás (fényfüzérek, LED gyertyák, fényfüggöny stb.)


Nagyon sok fényformáló közül választhatunk, attól függően, milyen hangulatot szeretnénk teremteni. A színes LED csík kölcsönözhet vagány, fiatalos megjelenést, vagy akár egy szűkkörű disco helyszínét is feldobhatja. Ezzel szemben egy fényfüggöny inkább romantikus, családias, meghitt környezetet teremt. Válaszhat színes fényfüzéreket is, amik vidámságot sugároznak majd. Ezek a fényforrások működtethetőek elemről, akkumulátorról vagy akár napelemmel is, tehát nincs szükség áramforrásra. Állandó vagy szezonális, esetleg alkalmi jelleggel is használhatja őket, Ön és családja igényei szerint. LED gyertyákat is tehet a földre vagy akár az oszlopok mellé állíthat napelemes kerti égőket. 
Ezekkel a plusz fényforrásokkal kellemes hangulatot teremthetünk, így a családi programok is akkor sem szakadnak meg, amikor lemegy a nap.
Amennyiben egyedi kocsibeállóra már tervezéskor kér világítást, akkor a kocsibeállóját világítással együtt tervezzük meg Önnek.

Növény/virág (élő vagy akár műnövény)

A fém vagy faoszlopokat feldobhatja akár növényekkel is. A dekoráció lehet szezonálisan eltérő, tehát tavasszal használhat virágzó növényeket kaspóban, nyáron napraforgó koszorút, ősszel szárított virágcsokrot, télen pedig fenyőágakat. A növények és virágok hozzáadhatnak egy friss és barátságos érzetet a kocsibeállóhoz, természetközelibbé tehetjük ezáltal. Ez családi programnak sem utolsó, mivel a kocsibeálló ugyanúgy a kert szerves része, ezért azt is kidekorálhatja a család, ez egy jó közös program is lehet. A kocsibeálló megóvása érdekében természetesen a legbiztonságosabb a műnövény használata, mivel locsoláskor az autó vizes lehet és fenyőágakat is csak oda tegyünk, ahol nem probléma, ha gyantás lesz a felület. Nagyon fontos természetesen, hogy se az autóban, se a kocsibeállóban ne tegyünk kárt.

Szezonális dekor - tavaszi virágzás, Halloween-i rémület vagy karácsonyi meghittség

Az ünnepek alkalmával ismerhetjük fel a kocsibeálló dekorálásában rejlő igazi lehetőségeket. Farsangkor virágokkal és színes szalagokkal díszítheti, Halloweenkor pedig csontvázzal, dísztökökkel, vagy akár pókhálóval (amit akár neonfénnyel is megvilágíthat, még ijesztőbb hangulatot teremtve). Lampionokat is használhat és saját készítésű dekorációkat is. Télen pedig ami bent a bejgli gőzölgő illata és a feldíszített karácsonyfa, az kint girlandok, fényfüzérek és ajándékdobozok hada, ami ünnepi hangulatot varázsol az udvarába is.

Ahogy változik a stílusa, változtathat a kocsibeállója stílusán is

Az életünk folyamatosan változik, és a stílusunk is követi ezt a változást. Fontos, hogy a kocsibeállónkat is ehhez igazítsuk. A fa kocsibeállókat akár át is festheti, de a kocsibeállóra helyezett dekorelemek is nagyban meghatározzák annak megjelenését. Lehet, hogy korábban a természetes fa hatás tetszett Önnek, utána viszont inkább egy matt vagy fényes szín tetszene. Legkönnyebben a világításon és a dekoráción tud változtatni, ami kis anyagi befektetéssel jár és hosszútávon könnyen módosítható.

Több lehetőség, nagyobb élettér

Egy kocsibeálló sokkal több lehet, mint egy egyszerű parkolóhely. Ez egy kreatív tér, ahol családi összejöveteleket is tarthat, vagy akár pingpongozhat is. Használja kreativitását és alakítsa át ezt az helyet olyanná, amely örömforrást jelent a család számára. A jövőbeli igényeket már a tervezéskor érdemes figyelembe venni, bízza ránk a kocsibeálló tervezést és kivitelezést, Ön pedig tervezze meg álmai kocsibeálló dekorációját.
 
A bejegyzéshez hozzáadott fényképeket a mesterséges intelligencia generálta.

 

Share this post

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.