Ximax Wing alumínium kocsibeálló_Deluxe Building
Ximax Wing alumínium kocsibeálló_Deluxe Building_2
Ximax Wing alumínium kocsibeálló_Deluxe Building_3
Ximax Wing alumínium kocsibeálló_Deluxe Building_4
Ximax Wing alumínium kocsibeálló_Deluxe Building_5
Ximax Wing alumínium kocsibeálló_Deluxe Building_6
Ximax Wing alumínium kocsibeálló_Deluxe Building_7

A XIMAX autóbeállók olyan kimagasló minőséget és stílust képviselnek, amely minden autótulajdonos számára vonzó lehet. Az elegáns japán design és a modern vonalvezetés nemcsak esztétikusak, hanem a legmagasabb műszaki követelményeknek is megfelelnek.Az ár-érték arány tekintetében a XIMAX autóbeállók kiemelkednek a versenytársaik közül. Bár rendkívül strapabíróak és funkcionalitásuk magas szintű, áruk mégis versenyképes. 

A szintén egyenes vonalvezetésű XIMAX LINEA típusnál hosszabb (531 cm) ami még több helyet biztosít az autók és a gyalogos közlekedés számára. Az antracit színű felület kifejezetten dekoratív külsőt biztosít és a 100 kg/m² hóteher viselési képesség ideálissá teszi autója védelmére bármilyen időjárási viszonyok között. A hó, jég és tűző napfény mellett az autóra hulló levelektől, kosztól is megvédi autóját. Az autóbeálló tetője két masszív oszlopra támaszkodik, melyek egyoldalú elhelyezkedésűek és stabil beton alapokra vannak rögzítve. A hullámos, füst színű polikarbonát tető 100%-os UV-védelmet nyújt, és széles vízelvezető rendszerrel rendelkezik, ami megelőzi a nedves felületek kialakulását, télen azok lefagyását.

Végül, a XIMAX autóbeállók nemcsak megfelelnek az elvárásoknak, hanem felülmúlják azokat is. A modern dizájn és a funkcionalitás kombinációja olyan termékeket eredményez, amelyek tökéletes választást jelentenek minden autótulajdonos számára, akik prémium minőségű autóbeállót keresnek.

Stílus: 
Szerkezet anyaga: 
Tetőfedés anyaga: 

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.