ximax_portoforte_kocsibeallo_Deluxe_Building1.jpg
ximax_portoforte_kocsibeallo_Deluxe_Building2.jpg

Vállalkozásunk egyik fő profilja a Ximax prémium autóbeállók értékesítése és telepítése. A kínált modellek minden tekintetben kivételes minőséget képviselnek, legyen szó funkcionalitásról vagy esztétikáról. A képen látható Ximax Portoforte ívelt autóbeálló, alumínium vázzal és polikarbonát tetővel rendelkezik, saját vízelvezető rendszerrel felszerelve. Az elegáns, japán gyártmányú Ximax autóbeállók a legmagasabb műszaki szabványoknak is megfelelnek, és az alumínium váz lehetővé teszi a tető ívelt kialakítását is.

A Portoforte kocsibeálló sorozat dizájnja tökéletes harmóniát teremt bármilyen környezetben. Praktikus és modern kialakításával kiemelkedik, miközben az időtálló elegancia jegyében készült a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával. Az eloxált alumínium és polikarbonát kombinációja rugalmasságot és erőt kölcsönöz a szerkezetnek, így biztosítva a tartósságot és a modern dizájnt.
A tető hőálló polikarbonátból készült, füstszürke színben, ami teljes körű védelmet nyújt az UV-sugárzás és az infravörös sugárzás ellen. A polikarbonát rendkívül stabil, közel 250-szer ellenállóbb az üvegnél. Az ereszcsatorna pedig lefolyócsővel van ellátva.


A Ximax autóbeálló nem csupán megvédi gépjárművét a környezeti hatásoktól, hanem vonzza is a járókelők tekintetét. Az innovatív, kétoszlopos kialakításnak köszönhetően a szerkezetek maximálisan rugalmasak és könnyedek. Számos színváltozatban elérhetők, méretük pedig 4954 mm x 2726 mm. Lépjen velünk kapcsolatba, hogy megtaláljuk az Ön számára ideális kocsibeállót.

Stílus: 
Szerkezet anyaga: 
Tetőfedés anyaga: 

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.