ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát és szendvicspanel fedéssel_10
ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát és szendvicspanel fedéssel_2
ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát és szendvicspanel fedéssel_9
ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát és szendvicspanel fedéssel_10
ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát és szendvicspanel fedéssel_12
ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát és szendvicspanel fedéssel_15
ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát és szendvicspanel fedéssel_16

Extra szélességű kocsibeállót (7 m) telepítettünk, amely a két autó parkolása mellett a gyalogos bejáratot is lefedi és plusz tároló lehetőséget ad a bejárat és az autók mellett. A kocsibeálló ragasztott fa szerkezettel készült, amely lazúr festéssel lett ellátva, így a fa erezetét is láthatjuk, ami természetközelibb érzést ad, ugyanakkor az időjárás viszontagságaitól viszont védve van a faszerkezet. 

A nagy fesztávok miatt nagy keresztmetszetekkel dolgoztunk, és ügyfelünk kérésének megfelelően a szendvicspanelek közé két polikarbonát elem is került, így a teljes fényelzárás helyett egy részben bevilágított kocsibeálló lett az eredmény. 7 szarufaközből áll a tetőszerkezet, a két szélső elem szendvicspanel, majd1-1 polikarbonát következik, majd a polikarbonát elemek között szintén szendvicspanel elemekből találhatóak. A gépjárművek védelme miatt szükségek árnyékolás mellet cél volt, hogy legyen valamennyi fényáteresztő képessége is a tetőnek. Az autóbeálló a kert felé lejt, így utcafrontról nem tűnik annyira robusztusnak a látképe, annak ellenére, hogy viszonylag nagy a mérete. A vízelvezetés standard négyszögletű csatornaelvezetéssel lett megoldva, amely bele lett vezetve a már meglévő vízgyűjtő rendszerbe.

Két állásos autóbeálló esetében alapvetően 5,5-6 m szélesség az általános, viszont jelen esetben a személyi közlekedés miatt lett szélesebb, emellett tűzifa és egyéb tárgyak tárolási célok miatt döntött a tulajdonos a szélesebb kocsibeálló mellett. Így a kocsibeálló plusz funkciót is ellát.

Stílus: 
Szerkezet anyaga: 
Tetőfedés anyaga: 

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.