ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát fedéssel _8
ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát fedéssel _9

A kocsibeálló tartószerkezete ragasztott fából készült. Ez a kiváló minőségű anyag garantálja a hosszú élettartamot és a stabilitást, miközben költséghatékony választás is.

Az autóbeálló teteje üregkamrás polikarbonát anyagból készült, ami ideális védelmet nyújt a járműveknek az időjárás viszontagságaival szemben. Ez a modern anyagválasztás lehetővé teszi a fény átjutást, így a kocsibeálló alatt és a lakásba is több fény jut majd be. A polikarbonát rendkívül tartós és ütésálló anyag, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ez a fedőanyag megbízható védelmet nyújt az esőtől, hótól, UV-sugárzástól és egyéb káros hatásoktól.

A kocsibeálló modern megjelenését az antracit színvilág emeli ki, ami jelenleg egy nagyon népszerű választás, mivel az újépítésű házak egyik jellemző színe. 
A kocsibeálló tervezése során figyelembe vettük a praktikumot is. A  ház falára rögzített féltető hatékony helykihasználást biztosít, emellett a kocsibeálló megjelenésében a ház részévé válik.

A kocsibeálló tervezésénél fontos szempont volt az egyszerűség és praktikum. Ennek eredményeként olyan dizájnt hoztunk létre, amely  illeszkedik a környezetébe, egyúttal megfelel a mindennapi használat követelményeinek.

Stílus: 
Szerkezet anyaga: 
Tetőfedés anyaga: 
Címkék: 

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.