-->
előre gyártott kocsibeálló Ximax cégeknek Deluxe Building

Céges kocsibeálló telepítése: hosszú távú befektetés

A telephely és környezetének szerepe a cég megítélésében

Egy vállalat megítélését számos tényező befolyásolja. A logó, a szlogen, a termékek minősége és még sok más mellett a telephely vagy üzlet is jelentős szerepet játszik ebben. Nem csupán a termékek vagy szolgáltatások minősége a meghatározó, hanem minden más is, ami a vállalkozáshoz kapcsolódik. Ezek együttese hozza létre azt a cégről alkotott képet, amelyet a potenciális vásárlók a céggel kapcsolatban éreznek.

Lépjünk a célközönségünk cipőjébe és érezzünk bele, számukra mi a fontos

Amikor egy anyuka esőben érkezik a gyermekével a bemutatótermünkbe, ez az élmény befolyásolhatja vásárlási döntését és azt, hogy visszatér-e hozzánk. A vásárlás során az ügyfeleket számtalan impulzus éri, már a parkolóba való megérkezéstől kezdve.  A vásárlók igényeit megértve és ezekre reagálva kiemelhetjük magunkat a versenytársak közül. Például, ha kiváló parkolási körülményeket kínálunk az ügyfeleinknek, ez is hozzájárulhat az elégedettségükhöz és visszatérésükhöz. A vevők igényeinek alapos megfontolása és figyelembevétele kiemelhet minket a tömegből.

Fedett parkoló, mint dolgozói juttatás

Egy vállalatnak nem csak az ügyfeleire, hanem a dolgozóira is oda kell figyelnie. A munkavállalók jólétének biztosítása fontos, mivel szakértelmük és tapasztalatuk kulcsfontosságú a vállalat számára. Mindannyian tudjuk, új munkaerőt felvenni sok esetben nehéz és költséges. Egy fedett parkoló lehetőséget tovább javítja a munkahelyi körülményeket és a munkavállalók megelégedettségét.

A kocsibeálló célja lehet a funkcionalitás vagy az exkluzív megjelenés

Minden vállalat egyedi, így minden helyzetben egyedi megoldást kell találni. Ha például többállásos parkolóhelyet kell kialakítani egy nagyobb üzlet előtt, a funkcionalitás lehet a legfontosabb szempont. Azonban ha a vállalat célközönsége kifinomultabb, akkor egyedi megoldásokra lehet szükség. Termékpalettánkon talál festhető, ragasztott fából vagy akár acélból készült kocsibeállókat hagyományos vagy modernebb megjelenéssel. Előre gyártott és egyedi tervezésű kocsibeállókat egyaránt telepítünk, így cége igényeit is szélesebb körben tudjuk kiszolgálni. A kocsibeálló kiválasztása előtt szakembereink javaslatokat tesznek a legmegfelelőbb fedés kiválasztásában, a rendelkezésre álló területet optimális kihasználását szem előtt tartva.

A kocsibeálló telepítése nemcsak a vállalat imázsát javíthatja, hanem növeli a telephely értékét is. Vállalkozásunk több éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik egyedi és előre gyártott kocsibeállók telepítésében. Kérjen árajánlatot és fejlessze tovább telephelye környezetét.

Share this post

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.