-->
Ximax Wing antracit színű alumínium kocsibeálló

Bemutatjuk az új Ximax Wing kocsibeallót

Cégünk egyik fő profilja a Ximax előre gyártott gépkocsibeállók értékesítése és telepítése. Minden modell kiemelkedő minőséget képvisel mind funkcionalitásban, mind látványban. A XIMAX autóbeállók elegánsak, esztétikusak, modern vonalvezetésűek és mivel japán gyártmányúak, megfelelnek a legmagasabb műszaki követelményeknek is. A képen látható Ximax Wing kocsibeállót antracit színű alumínium szerkezettel és polikarbonát fedéssel telepítettük, ezt szeretnénk az alábbi bejegyzésben részletesebben bemutatni. 

 

Antracit színű, eloxált alumínium szerkezet

Az alumínium szerkezet kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, korrózióálló és hosszú élettartamú valamint 100 kg/m² hóteher viselési tulajdonsággal kapható. 
Az alumínium zártszelvények kimagasló minőségű éleket és határoló felületeket kínálnak. Az élek nem kerekítettek(rádiuszosak) és nem található rajtuk gyártási varrat (amely a vas zártszelvényekre jellemző). Ennek eredményeként az alumínium zártszelvények kifejezetten exkluzív megjelenést mutatnak. Minden Ximax modell alumínium tartószerkezettel rendelkezik.

 

Pontos méretek

A standard szimpla XIMAX Wing kocsibeállók 531 cm x 276 cm méretűek. A Ximax WING autóbeálló, amely jellegében megegyezik a LINEA típussal (egyenes), azonban 531 cm hosszú (szemben a LINEA 495 cm-es hosszával). A tető 2 oszlopon nyugszik, melyek egy oldalra rendezettek és beton alapba kerülnek rögzítésre. A lefolyócsővel ellátott ereszcsatorna beépített tartozék. 

 

Füstszürke, hullámos polikarbonát tető

A tető hőálló polikarbonátból készült, füstszürke színben. Ez 100%-os védelmet nyújt az UV-sugárzás ellen és 81%-os védelmet az infravörös sugárzás ellen. A polikarbonát rendkívül stabil és ellenálló anyag. A polikarbonát autóbeálló-tetők tartósságukról és költséghatékonyságukról ismertek. A polikarbonát lemez fedés egy könnyű, de tartós opció, amely jó fényáteresztéssel rendelkezik. Az UV-védelmet megvédi autóját és egyéb tárgyait a nap káros hatásaitól. A polikarbonát tetők kiváló szerkezeti teljesítményt mutatnak, idővel megőrzik szilárdságukat és színüket. A polikarbonát szinezete lehetővé teszi, hogy a forró napokon hűvösebbé tegye a kocsibeálló alatti területet.

 

A tartósság és a gondozásmentesség a Ximax autóbeállók legfőbb előnyei

Bármelyik Ximax modellt választja, Ön a minőség mellett teszi le a voksot.  A XIMAX termékek közül a WING modellnek a legalacsonyabb a bekerülési ára, így akik a magas minőségben nem szeretnének megalkudni, ugyanakkor az ár is fontos számukra, azoknak ideális választás. A részletes termékinformáció és megrendelés ezen a linken keresztül érhető el.

Share this post

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.