-->
Ximax NEO alumínium kocsibeálló

Autóvédelem stílusosan: a XIMAX kocsibeállók varázsa

Autótulajdonosként mindannyian tisztában vagyunk a járműveink védelmének fontosságával. A XIMAX autóbeállók újító megjelenésükkel és előre gyártott mivoltukból fakadóan viszonylag gyorsan telepíthetőek. Elegáns, esztétikus és modern vonalvezetésük mellett japán gyártmányuknak köszönhetően a legmagasabb műszaki követelményeket is kielégítik. Ebben a blogbejegyzésben részletesen bemutatjuk négy különböző típusukat - a WING, LINEA, PORTOFORTE és NEO modelleket -, hogy segítsünk kiválasztani az Ön számára leginkább megfelelőt.

Miért XIMAX?

Az elegancia, az esztétika, a modern design és a japán minőség garancia arra, hogy autója biztonságban és stílusos környezetben pihenjen. A XIMAX autóbeállók alumínium szerkezettel és két oszlopos, beton alapba rögzített kivitelezéssel rendelkeznek. Fedésük opálos vagy füstszínű polikarbonátból készül, mely 100%-osan visszaveri az UV sugarakat és 37 / 81%-ban pedig szűri az infravörös fény tartományt is. A XIMAX autóbeállók saját vízelvezető rendszerrel rendelkeznek. Megfelelnek a legmagasabb műszaki követelményeknek. A Ximax termékek modern megjelenésükkel bármilyen adottságú kert díszévé válnak.

LINEA: Az egyszerű elegancia

A LINEA modell egyszerű, mégis elegáns kialakítású. 495 cm x 272 cm alapterületével ideális választás szűkebb területekre. Különböző színekben választható(„rozsdamentes acél” szín, bronz, fekete, fehér).

WING: A kompakt megoldás

A WING modell jellegében hasonlít a LINEA-hoz, azonban hosszabb kivitelezésű , 531 cm x 276 cm (szemben a LINEA 495 cm-es hosszával). A XIMAX termékek közül a legalacsonyabb a bekerülési ára. Antracit színben kapható.

PORTOFORTE: Stílus és erő

A PORTOFORTE modell 495 cm x 272 cm alapterületű. A választható színek között megtalálható a matt barna, a „rozsdamentes acél” szín, a bronz és a fekete. Különleges, ívelt formavilággal rendelkezik.

NEO: Kifinomult megoldás

A NEO modell robosztusabb megjelenéssel rendelkezik, mint a többi Ximax modell. A szimpla modell 495 cm x 276 cm, az Y kialakítás (két autó részére) 495 cm x 552 cm alapterületű. Rozsdamentes acél színben rendelhető. 

MYPORT: Extravagancia és luxus

A MYPORT modell futurisztikus megjelenése miatt a legmodernebb technológiákat kedvelő, újító szellemiségű és exkluzív megoldásokat választó ügyfeleink számára ideális választás. Rozsdamentes acél színben rendelhető.

XIMAX modellek: Megbízható védelem hosszútávon

Bármelyik típust választják, a XIMAX autóbeállók  hosszútávú és gondozásmentes megoldást nyújtanak az autó védelmére. Ha segítségre van szüksége a legmegfelelőbb típus kiválasztásában, lépjen velünk kapcsolatba, és szakértő csapatunk segít megtalálni az Ön számára ideális XIMAX beállót. 

Share this post

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.