Ragasztott fa szerkezetű kocsibeálló polikarbonát fedessel 01
Antracit színű kocsibeálló füst színű polikarbonát fedéssel 02
Antracit színű kocsibeálló füst színű polikarbonát fedéssel 03
Antracit színű kocsibeálló füst színű polikarbonát fedéssel 04
Antracit színű kocsibeálló füst színű polikarbonát fedéssel 05
Antracit színű kocsibeálló füst színű polikarbonát fedéssel 06
Antracit színű kocsibeálló füst színű polikarbonát fedéssel 07

A fenti gépkocsibeállót antracit színre festett vas és ragasztott fa szerkezettel építettük. Az oszlopok vas zártszelvényekből készültek, de a tető szerkezet ragasztott fa anyagból állnak. A szerkezetet pedig üregkamrás polikarbonáttal fedtük be.

Az antracit színű bevonat modern és elegáns megjelenést kölcsönöz az egész szerkezetnek. Az antracit szín tökéletesen illeszkedik a környezetbe, harmonizál a fő épület színeivel. Ez az árnyalat időtálló és stílusos, amely hosszú távon is megőrzi szépségét.

A tetőszerkezet alapjául a ragasztott fa szolgál. A ragasztott fa erős és tartós anyag, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és a környezeti hatásoknak. Emellett természetes megjelenést kölcsönöz a kocsibeállónak, ami harmonikusan illeszkedik a természetes környezetbe. A ragasztott fa tartókkal nyílt lehetőségünk a nagy fesztávok megbízható áthidalására.

A kocsibeálló fedése kiemelkedő fontosságú a védelem és a funkcionalitás szempontjából. A polikarbonát fedőelemek kiváló választást jelentenek. A polikarbonát rendkívül tartós és ütésálló anyag, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ez a fedőanyag megbízható védelmet nyújt az esőtől, hótól, UV-sugárzástól és egyéb káros hatásoktól.

A polikarbonát fedés részben átlátszó, ami lehetővé teszi a természetes fény bejutását a kocsibeállóval fedett területre. A polikarbonát azonban szürke árnyalatú, így a nap melege ellen is védelmet nyújt.

 

Stílus: 
Szerkezet anyaga: 
Tetőfedés anyaga: 

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.