Alumínium autobeálló polikarbonát fedéssel 1
Alumínium autobeálló polikarbonát fedéssel 2
Alumínium autobeálló polikarbonát fedéssel 3
Alumínium autobeálló szerkezet

A képen szereplő alumínium kocsibeálló polikarbonát fedéssel épített kocsibeálló számos előnnyel rendelkezik. Az alumínium szerkezet könnyű, de rendkívül erős és tartós, így hosszú élettartamot biztosít. Az könnyű súly miatt könnyen telepíthető és a ház oldalához rögzíthető.

A polikarbonát fedés hatékony védelmet nyújt az autóknak a napsugárzás, az eső és a hó ellen, miközben megengedi a természetes fény átjutását. Ezáltal az autók alatt világos és kellemes környezetet teremt, miközben megvéd az időjárás viszontagságaitól.
Az alumínium szerkezet és a polikarbonát fedés modern és esztétikus megjelenést kölcsönöz a kocsibeállónak, amely tökéletesen harmonizál a ház stílusával. Ezen kívül a karbantartása egyszerű, és hosszú távon költséghatékony választás az autók védelmére.

A ház oldalához rögzített kocsibeálló kiválóan kihasználja a rendelkezésre álló teret, és optimális védelmet nyújt az autóknak. 

 

Stílus: 
Szerkezet anyaga: 
Tetőfedés anyaga: 

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.