ragasztott fa kocsibeálló trapézlemez fedéssel rétegelt fa burkolattal_6
ragasztott fa kocsibeálló trapézlemez fedéssel rétegelt fa burkolattal_5

A kocsibeálló szerkezete ragasztott fából készült, amely teljes fedésű, antracit színt kapott, ezáltal alumínium hatással rendelkezik. Ez a megoldás így költséghatékonyabb, időtálló és modern, minimál dizájn jellemzi. Megjelenésében egy drágább anyag használatát sejteti, valójában viszont költséghatékonyabb és mégis időtálló ez az alternatíva. Gyakran rendelnek újépítésű házakhoz ilyen autóbeállókat, ahol az antracit szürke és a fehér a két domináns szín, ezekhez az épületekhez ez a megoldás kifejezetten ideális. A ház küllemének stílusjegyei köszönnek vissza a kocsibeállón is. 

Trapézlemez fedést alkalmaztunk, melyet alulról fehérre festett, rétegelt fa burkolattal elrejtettünk. Ezáltal maga a kocsibeálló, habár teljes árnyékolást biztosít, természetes fényben viszont a fehér festék hatására világos hatást kelt, ami a térérzetet is növeli. Az összeillesztett faburkolat egy egységes felületet eredményez, ami szintén a minimalista stílust erősíti. Vízelvezetésről négyzetes, antracit színű lefolyórendszerrel gondoskodtunk.

A modern, újépítésű házak esetében ideális építmények ezek a kocsibeállók, az autók védelmét esztétikusan biztosítják, az épület stílusát megőrizve, sőt erősítve, harmonikus és igényes megjelenést kölcsönöznek a háznak és környezetének. 

 

Stílus: 
Szerkezet anyaga: 
Tetőfedés anyaga: 

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.