Pergola kocsibeálló ragasztott fából 02
Pergola kocsibeálló ragasztott fából 01
Pergola kocsibeálló ragasztott fából 03
Pergola kocsibeálló ragasztott fából 04

A képeken látható kocsibeálló különlegessége az, hogy a fix fedés helyett teljes egészében "zöld fedést" fog kapni a beálló. Ez az innovatív megközelítés nem csak az autó védelmét szolgálja, hanem a gerendákat elrejtve a kocsibeálló a kert egyik zöld elemeként jelenik majd meg.

Az autóbeálló minimalista stílusú, egyszerűség és letisztultság jellemzi. A pergola tartószerkezet letisztult vonalai és forma megalkotják a korszerű, stílusos kocsibeállót.

A tartószerkezet kiváló tartósságú, és az áthidalók robosztus teherbírással rendelkeznek, így hosszú évekig bírják a növekvő növényzet súlyát. A fa anyagot lemez "sapka" fedés védi az időjárás viszontagságaitól, így az autóbeálló hosszú időn keresztül újszerű marad.

Ez a különleges kocsibeálló nemcsak a funkcionalitást és az esztétikát ötvözi, hanem pozitívan befolyásolja a környezetet is. A természerközeli érzés mellett a kocsibeálló hűvös, természetes árnyékot ad majd az autónak.

Stílus: 
Szerkezet anyaga: 
Tetőfedés anyaga: 
Címkék: 

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.