ragasztott fa szerkezetű kocsibeálló szendvicspanel fedéssel, tárolóval
ragasztott fa szerkezetű kocsibeálló szendvicspanel fedéssel, tárolóval_2

A képeken látható gépkocsibeálló kivételes méretekkel büszkélkedhet, hiszen dupla szélességgel és majdnem 6 méteres mélységgel rendelkezik (700 cm széles és 580 cm mély). A hozzá épített tároló mélysége 150 cm. A tervezés során kiemelt figyelmet fordítottunk az autók kényelmes elhelyezésére és a parkoló kényelmes használatára.

A tartószerkezet ragasztott fából készült, ami tartósságot és stabilitást biztosít. A kocsibeálló szendvicspanel fedéssel készült. A szendvicspanel külső és belső oldalon bevonatos acél fegyverzettel rendelkezik, mely egy hőszigetelő magot foglal magában, amely ún. PUR vagy PIR anyagot foglal magában. A szendvicspanel tető és oldalfal borításra is kiválóan alkalmas. A szendvicspanelek külső felülete többféle színben elérhető, a belső felülete azonban gyárilag tört fehér színű. Terasztetők és  garázsok kialakításánál ez a színkombináció ideális lehet mivel, jellemzően a belső tér világos árnyalatú, míg a fedés külső színe harmonizál a környezet (pl. ház) színvilágával. 

A kocsibeálló térkövezéssel készült, ez napjainkban népszerű választás. Számos forma, szín és minta közül lehet választani, így mindenki testre szabhatja kocsibeállóját az otthonához illően. Emellett a statisztikák alapján a térkő aljzatok vízelvezetése 95%-os hatékonysággal működik, így minimalizálva az esőzés okozta problémákat. Ha pedig esetleg sérül keletkezik rajta, könnyen kijavítható.

A tároló oldalzárását különös gondossággal kezeltük, hiszen hajópadlóból készült. Ez az anyag nemcsak tartós, de esztétikus is, és kiválóan illik az autóbeálló stílusához. Az egyedi gyártású tolóajtó sínrendszeren mozog, a kényelmes használat biztosítása érdekében. Az ajtó dupla szélességű nyílással rendelkezik, ami kényelmes pakolást és hozzáférést biztosít a tároló részhez.

Stílus: 
Szerkezet anyaga: 
Tetőfedés anyaga: 

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.