-->
polikarbonat-fedes-autobeallo

Mikor van szükség autóbeállóra?

Sok éves tapasztalatunk alapján, a teljesség igénye nélkül, néhány terület, ahol felmerülhet az autóbeálló építés:

Két alapvető estet lehetséges, ugyebár.

1, Amikor nincs garázs

2, Amikor van garázs

Az első esetben azért építünk beállót az autónknak, mert valamilyen okból, nincs garázsunk. Mert persze alapesetben minden autó megérdemel egy garázst.

ives-politeto-kocsibeallo

De mi van, ha a ház, amit vásároltunk, nem rendelkezik garázzsal? Mi van, ha a telek, amit vásároltunk leendő házunk felépítésére, nincs akkora, hogy egy garázs is tartozzon az épülethez?

Következő igény, mikor van ugyan garázs, de nem elegendő két autó számára, amivel a család érkezik az új házba.

Meg aztán gyarapodhat is a család. Lehet, hogy eddig elég volt egy autó, amivel a fiatal pár szabadon rótta az utakat.
De tegyük fel, végre megérkezik a gyermekáldás és szükség van egy autóra az édesanyának is, hiszen innentől lesznek majd „külön útjaik” a babával.

családiauto-kocsibeallo

Ha itt az új jövevény, az is lehet, hogy le kell cserélnünk járgányunkat egy nagyobb, családi autóra. Szükség lesz a hely a babakocsinak a nagyobb csomagtartóban és kell a tér, hogy kényelmesen elférjünk a gyerekülés mellett mi is az autóban.

alu-polikarbonat-kocsibeallo

Aztán lehet autóbeálló az udvarunkon a garázs előtt, pusztán kényelmi szempontok miatt. Hiszen van úgy, hogy csak hazaugrunk egy rövidebb időre, aztán indulunk is tovább. Csak egy-egy óra, de arra pont elég, hogy ha a napon hagynánk az autót, rettentően felmelegedne. Így viszont nem kell a garázsnyitással, zárással bajlódnunk. Persze ugyanígy védhetjük arra a pár percre az esőtől vagy hótól is azt a kocsit. Sőt, mi több, a kocsibeálló össze is köthető egy tetővel a házzal, ami alatt bejuthatunk a bejáraton.

ximax-portoforte-ives-aluminium-kocsibeallo

Lakhatunk társas házban, ahol a lakóközösség megszavazza, hogy építsenek egy stílusos, a házhoz illő mini parkolót, vagyis egy több beállásos kocsibeállót. Meghagyva a fény útját és senkinek sem árnyékolja be a kilátását.

Van úgy, hogy egyáltalán nincs szükség garázsra, hiszen „csak” az ügyfeleink vagy a vásárlóink kényelmére, egy plusz gesztusként szeretnénk tetőszerkezeteket építeni a vendégparkolóba. Ez egy minőségi szolgáltatás lehet, ha elégedett vásárlókat szeretnénk vagy, ha azt szeretnénk, hogy tárgyalópartnerünk autóját ne fedje be a hó, míg az irodában egy kedvező szerződést írunk alá vele.

üzleti-kocsibeallo

Tegyük fel építési engedélyt nem kapunk egy garázs felhúzására, csak egy autóbeállót engedélyez a helyi önkormányzat. No ilyenkor megadhatjuk a módját és egy igazán esztétikus és komfortos beállót szerelhetünk a ház mellé, vagy egy kicsit távolabb. A lényeg, hogy olyan lehet, mintha a ház tartozéka lenne.

napelemes_autobeallo_ragasztott_fa_szerkezettel-kocsibeallo.hu

Eljöhet a szakasz, az életünkbe, amikor megvásároljuk első nyaralónkat, amihez pont csak egy autóbeálló hiányzik. Miközben mi a teraszon ejtőzünk, ne kelljen azon aggódnunk, hogy a gyönyörű fekete autó magába szívja az összes balatoni napsugarat és majd tükörtojást készíthetünk a motorháztetőn.

 Legextrémebb, ám megoldható, ha olyannyira kedveljük, és becsben tartjuk négykerekű paripánkat, hogy egy üveggarázsban szeretnénk parkolni vele. Ez esetben olyan lesz az a beálló, mint a mesében és hetedhét országból járnak majd csodájára.

üveg1kocsibeallo.hu

Végül egész alternatív ötletekkel is elő tudunk állni, hogy mi minden hasznos dolgra hasznosítható még egy autóbeálló. Például felszerelhetjük a gyerek hintáját, mikor pont nincs otthon apa, hogy alatta álljon az autójával. Természetesen apa is felszerelheti a húzóckodót, és edzhet a szabadban, mikor anya a játszótéren van a gyerekkel.

Kihagytunk volna valamit? Legyen Ön a következő, akinek megvalósíthatjuk álmait.

Legyen szó esztétikai vagy funkcionális kérdésről, a www.kocsibeallo.hu egyedi vagy előre gyártott beállóit a szaktanácsadással együtt, kedvelni fogja.

 

Share this post

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.