Azokkal a megrendelőinkkel, akiknek még nincs véglegesen kialakult elképzelése szívesen gondolkodunk együtt, hogy közösen találjuk meg a számára ideális egyedi kocsibeálló megoldást. Ide tartoznak az egyedi méretek, a szárnyaló képzelet szülte különleges designok és a komfortérzetet növelő kiegészítők kivitelezése, mint például a kocsibeálló oldalzárásának kialakítása és az árnyékolás.

Vannak akiknek a ház egyedi designja diktálta környezetet fontos megtartani a kocsibeálló építésekor, vannak akik speciális szélcsatornába esnek és ezt kell figyelmbe venni az oldalzárás kialakításával, és olyanok is vannak, akiknek sok éve gondozott kertjében kell megtalálni a megfelelő kocsibeálló megoldást úgy, hogy az építkezés a legkisebb beavatkozással járjon. Ebben sokéves tapasztalunk alapján tudunk tanácsot adni megrendelőinknek, hiszen nincs két egyforma kocsibeálló.

Trapézlemezzel fedett kocsibeálló

Az egyedi autóbeállók megrendelőink elképzeléseinek és igényeinek figyelembevételével, saját terveink alapján készülnek, porfestett acél, alumínium vagy fa szerkezetekkel. A különböző anyagú szerkezetek és tetőfedések valamint az egyéni igényekhez igazodó design-ok számos választási lehetőséget kínálnak. Az Ön helyszíni adottságaihoz igazodó egyedi kocsibeállók pontosan abban a méretben készülnek, amennyit a kert beépítettsége megenged, és ahogyan azt együtt megtervezzük. Sokszor számít a kocsibeálló építésekor, hogy megmaradjon egy kedvvel nevelt fa, vagy hogy a kicsi gyerekek kiszálláskor ne verjék az ajtót az oszlopokhoz - szakembereink segítenek az apró részletek kigondolásában.

 

Figyelembe vesszük minden esetben az épített környezetet. Szeretünk olyan egyedi kocsibeállókat építeni, amelyek anyagukban harmonizálnak a ház és a kert stílusával, felhasznált anyagaival. A költségkímélő megoldások mellett szeretünk kiszolgálni egyedi igényeket, mint például az üveg kocsibeálló építése, vagy a könnyed alumínium szerkezetű megoldások.

 

Kérjen ajánlatot!

 

Alumínium kocsibeálló, szendvicspanel fedéssel 01
Trapézlemez fedésű, ragasztott fa szerkezetű kocsibeálló 01
Ragasztott fa szerkezetű, trapéz lemez fedesű kocsibealló 01
Nyitott egyedi gyártású kocsibeálló 01
Ragasztott fa szerkezetű, trapéz lemez fedesű kocsibealló 04
Trespa boritasú kocsibeálló
Ragasztott fa szerkezetű, polikabonát fedesű kocsibeállló 01
Rétegragasztott fagerenda szerkezetű autóbeálló, üveg fedéssel
Ragasztott fa szerkezetű, trapéz lemez fedésű kocsibeállo, belső borítassal 01
Vas szerkezetű, szendvicspanel fedésű kocsibeálló 03
Ragasztott fa szerkezetű kocsibeálló, garázskapuval, kővel burkolt kerítéssel

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.