-->

Hogyan valósítsa meg kocsibeálló álmát 7 egyszerű lépésben

Lehet, hogy Önnek is van egy ilyen álma: egy gyönyörű kocsibeálló, amely nem csak védi autóját az időjárás viszontagságaitól, de stílusosan illeszkedik otthonához is. Most elérkezett az ideje, hogy valóra váltsa ezt az álmot, és segítünk Önnek megvalósítani ezt a projektet 7 egyszerű lépésben.


1. Vizualizálja, ragadjon papírt és tollat 


Először is, vegye elő mobiltelefonját és készítsen fotót azokról a területekről, ahol a kocsibeállót elképzeli. Majd rajzolja le álmai kocsibeállóját.

Ne aggódjon a művészi készségei miatt, akár egyszerű gyerekrajzot is készíthet a képek mellé, hogy megmutassa, hogyan képzeli el a kocsibeállót. Ne feledje, a képek többet mondanak, mint ezer szó!


2. Ívek helyett szavak


Az elképzelt kocsibeállójához minden részletet meg kell terveznie. A rajz lehet elnagyolt, akár nyilakkal is jelezheti, mi hova kerüljön, hogyan legyen kialakítva álmai kocsibeállója. Mivel minden apró részletet nem szükséges a rajznak tartalmaznia, sokat egyszerűsít a folyamaton, ha egy dokumentumban fogalmazza meg pontos elképzelését (forma, beugrások, stílus, anyagok stb.). Mire és hogyan szeretné használni, hol mekkora tér és felület legyen, milyen távolságokkal számoljunk később? Fejtse ki, hogyan harmonizáljon a környezetével, illetve milyen stílus tetszik Önnek?


3. Anyagválasztás


Milyen anyagokból képzeli el a kocsibeálló tartószerkezetét? Mennyire legyenek robosztusak a tartóoszlopok? Milyen anyagokat választana? Milyen színekben képzeli el?  Inspirációt találhat a korábbi, egyedi tervezésű kocsibeállóinkból is. Felvázolhat többféle megoldást is, amelyek közül majd szakembereink javaslatai alapján dönthet.


4. Ingyenes felmérés és konzultáció 


Itt az ideje felvenni a kapcsolatot kollégáinkkal. Hívja fel cégünket és egyeztessen időpontot ingyenes felmérésünkre. Az elképzelés itt találkozik először a realitással, lehetősége nyílik kérdéseket feltenni munkatársunknak és időpontot egyeztetni a részletek átbeszélésére. 


5. Felmérés és árajánlat 


Amikor találkozik kollégánkkal, át tudja beszélni a víziójának minden részletét. Mutassa meg neki a fotókat és a rajzokat, ossza meg vele őszintén az elképzeléseit a megvalósítással kapcsolatban. Kollégánk a megvalósítással kapcsolatban a megfelelő kérdéseket feltéve felvázolja a megvalósítási lehetőségeket. Cégünk ezután egy árajánlatot fog Önnek készíteni, hogy pontosan lássa, mennyibe fog kerülni az álom kocsibeállója.

 
6. Tervezési folyamat 


Miután elfogadta az árajánlatot, megkezdjük a tervezési folyamatot. Ebben a szakaszban további egyeztetések folynak és minden részletre kiterjedően kidolgozzuk az elképzeléseit.


7. Kivitelezési folyamat


Végre, elérkezünk a kivitelezési folyamathoz. Szakértő csapatunk gondoskodik arról, hogy a kocsibeálló pontosan úgy legyen elkészítve, ahogy elképzelte. A végeredmény egy gyönyörű és funkcionális kocsibeálló, amely védi autóját és egyben díszíti otthonát.
 

Most, hogy már tudja, hogyan valósítsa meg kocsibeálló álmát 7 egyszerű lépésben. Hívjon minket vagy írjon nekünk, és kezdjük el a projektmegvalósítást. Amennyiben ötlete, kérdése vagy akár már terve is van, kérjen ajánlatot. Bízzon bennünk, segítségünkkel az álmához vezető út most rövidebb, mint valaha. Óvjuk meg autóját, alkossunk maradandót és hozzunk létre értéket a lakókörnyezetében.

 

Share this post

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.