-->
szines_LED_csikokkal_felszerelt_egyedi_kocsibeallo_Deluxe_Building

Fényárban a kocsibeálló

A kocsibeálló legalapvetőbb funkciója a védelem, az autókat védi meg a környezeti hatásoktól, hótól, esőtől, jégesőtől, sőt a fáról lehulló termésektől, esetleg gyantától. Lehet, hogy először nem gondolnánk, de a kocsibeállóba beépített világítás is ezt a funkciót erősíti. Megfelelő megvilágítás hiányában nagyobb eséllyel hajthat a tulajdonos a kocsibeállójának vagy valamilyen, a kocsibeállóban hagyott tárgynak. Dönthet úgy, hogy a komfortfokozatot emelve világítást is kér a kocsibeállójához, nézzük a lehetőségeket.

LED vagy Spot világítás a kocsibeállóban

Az ilyen megoldások nemcsak praktikusak, de szemet gyönyörködtetőek is lehetnek. A két megoldás közötti választásban nagy szerepe van annak, milyen típusú kocsibeállót rendel. Inspirációként megmutatunk Önnek néhány, általunk készített, világítással is rendelkező kocsibeállót. Egyedi kocsibeálló megrendelése esetében Ön választhatja ki, természetesen a szakembereinkkel egyeztetve (a megvalósíthatóság függvényében), hogy milyen világítást szeretne. A választott világítás markáns eleme a kocsibeálló sötétben való megjelenésének. A LED csíkok egy futurisztikusabb, modernebb választást jelenthetnek, a spot lámpák egy klasszikusabb stílust képviselnek.

Vagányan újító vagy egyszerűen praktikus

Az LED és spot világítás egyaránt praktikus és hangulatos kiegészítője lehet a kocsibeállónak. A kocsibeállóba elhelyezett fényforrások által nem csak a biztonságos parkolás lesz egyszerűbb, hanem az autóból kiszállva is könnyebben navigálhat, nem kell a mobiltelefonja után kutatnia. A LED csíkokat elhelyezhetjük például a kocsibeálló szarufái alá, vagy az oldalán is körbe a szerkezetre.  A LED világítás fokozatosan állítható fényerővel rendelkezik és napjaink egyik legkorszerűbb világítási formája. Ha még egyedibb stílust szeretne elérni, dönthet úgy, hogy különböző színű LED-ekkel rendeli meg a kocsibeállóját.

Rejtett vezetékezés

A LED és spot világítás esetében is, az egyik legfontosabb szempont a vezetékezés elrejtése. Senki sem szeretné, ha zavaró kábelek lógnának a kocsibeálló tetejéről vagy oldaláról. A vezetékeket a szerkezetek belső részeibe helyezzük el, így láthatatlanok lesznek, és a világítás igényes és letisztult lesz. Ez a megoldás nem csak esztétikailag vonzó, hanem hosszú távon is fenntartható, mivel a kábelek védve vannak az időjárási hatásoktól és a mechanikai sérülésektől.

Az ilyen megoldások segítségével a funkcionalitás és az esztétika tökéletes egyensúlyban tartható, és otthona vagy kertje egyedi megjelenése még kifinomultabbá tehető. Ne habozzon tovább, tervezze meg a kocsibeállóját (és annak világítását)!

Share this post

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.