-->
ximax linea előre gyártott kocsibeálló deluxe building

Új ház garázs nélkül? Bízza autója védelmét kocsibeállóra

Amikor új házba költözik egy család, sok szempontot kell figyelembe venni. A ház elhelyezkedése, környéke, tömegközlekedés elérhető-e, megfelelő méretű-e a ház, szobák száma és elhelyezkedése, vizes helységek, kert mérete, és az egyik fő szempont természetesen az ár. Jellemzően ez egy hosszabb folyamat, hiszen nem szeretne a család újra és újra költözni, tehát ilyenkor a család akár 10-20 éves időtávra is tervez. Ebben a szempont listába a garázs megléte már hátrébb csúszik, hiszen vannak olyan dolgok, amikben akár kompromisszumot kell kötni.

Van, aki a gyors és egyszerű, kompakt megoldásokat keresi

Amennyiben a kert mérete is lehetőséget ad, egy nagyobb projektként, téglából garázst, ami egy hosszabb és költségesebb folyamat. Építtethet könnyűszerkezetes garázst vagy választhat előre gyártott garázs modellből is (Karibu márka terméke). Amennyiben a garázs helyett kocsibeállót szeretne, előre gyártott kocsibeállók közül is választhat (Ximax, Palram, Karibu) vagy egyedi kocsibeálló is terveztethet. Elsőre lehet úgy érzi, ez túl sok lehetőség, nem tudja, melyik lenne az Ön számára ideális, ebben szakembereink tudnak segíteni Önnek. Cégünk az utolsó 4 kategória tervezésével és telepítésével foglalkozik. A képeken példaként mutatunk is közülük néhányat.

Egyedi vagy előre gyártott kocsibeállók közül választhat

Előre gyártott kocsibeálló modellek esetében 3 termékcsaládot forgalmaz a cég. A Ximax kocsibeállók nem csak funkcionálisak, hanem stílusosak is. A minimalista dizájn és a tökéletes kidolgozás nagyon jól mutat, bármely épületet fel tudják dobni és elegánssá tehetik. Az innovatív 2 oszlopos kialakításnak köszönhetően a szerkezetek maximálisan rugalmasak és légiesek. Többféle színben érhetőek el, beleértve a szürke, fehér és arany színeket is. Az eloxált alumínium és a polikarbonát kombinációja lehetővé teszi a különböző méretű kocsibeállók kialakítását, így a Ximax kocsibeállók egyszerűen bővíthetők, ha több autó parkolásának kialakítására van szükség. A japán Ximax kocsibeállók elegáns és modern megjelenéssel rendelkeznek, amelyek nem csak a funkcionális, hanem a vizuális szempontokat is figyelembe veszik.

 
A Palram kocsibeállói minőségi anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az időjárási hatásoknak, és biztosítják a tartósságot. Az alumínium váz és a polikarbonát lemezekből álló tető ellenáll a napfénynek, az esőnek, a hó és jégnek, így a Palram kocsibeállói hosszú élettartamúak és tartósak. A legtöbb Palram kocsibeálló könnyen szétszedhető, így, ha az igények változnak, akkor a kocsibeálló könnyen áthelyezhető vagy akár el is távolítható. A Palram kocsibeállók szabadon állítható oszlopokkal rendelkeznek, így azokat a helyszín igényeihez lehet igazítani.  A Palram termékekre 10 év garanciát ad a gyártó. 

A Karibu kocsibeállók szerkezete fából készült. Két fő típusa van, az Eco és a Classic, amikből a szimpla kivitel mellett dupla kocsibeállót is forgalmazunk, így két autó esetén is nagyszerű választás. Ezek egyenes tetejű, kis lejtésű, szinte vízszintes kocsibeállók, amik a már korábban említett fa szerkezettel és PVC vagy fémlemez fedéssel rendelkeznek, valamint opcionálisan behajtást könnyítő ívvel is felszerelhetőek. Az Eco egyszerűbb szerkezettel és dizájnnal tervezett olcsóbb kivitel, míg a Classic vastagabb tartóoszlopokkal, hangsúlyosabb megjelenéssel épített autóbeálló. A Karibu kocsibeállók a kategórián belül átlag feletti minőséggel dicsekedhetnek a kiváló minőségű német gyártási folyamatnak köszönhetően.  Annak érdekében, hogy a fa hosszú távon megőrizze jó állapotát, körülbelül 2-4 évente újra kell festeni, ami egy hétvége alatt könnyen és gyorsan saját kezűleg is kivitelezhető.

 


Ha már többször elgondolkozott, hogy nem szeretné szabad ég alatt hagyni az autóját és hosszú távon szeretné megoldani az autó védelmének kérdését, akkor minél hamarabb tájékozódik, annál hamarabb fel tudja mérni, mekkora befektetést szeretne és milyen gyorsan tudja megoldani az autó(k) védelmét. Kérjen árajánlatot, legyen szó akár egyedi tervezésről vagy előre gyártott modell telepítésről.

 

Share this post

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.