XIMAX Portoforte alumínium kocsibeálló Deluxe Building
XIMAX Portoforte alumínium kocsibeálló Deluxe Building_2
XIMAX Portoforte alumínium kocsibeálló Deluxe Building_3
XIMAX Portoforte alumínium kocsibeálló Deluxe Building_4
XIMAX Portoforte alumínium kocsibeálló Deluxe Building_5

A Portoforte autóbeálló sorozat dizájnja tökéletes összhangot teremt bármilyen környezetben. Kiváló és modern kialakításával kitűnik, miközben az időtálló elegancia jegyében készült a legkiválóbb minőségű anyagok felhasználásával. Az eloxált alumínium és polikarbonát kombinációja hajlékonyságot és erőt ad a szerkezetnek, ezzel garantálva a hosszú élettartamot és a modern dizájnt. Cégünk egyik fő profilja XIMAX prémium autóbeállók értékesítése és telepítése. 

A XIMAX modellek minden szempontból kiváló minőséget képviselnek, legyen szó funkcionalitásról vagy esztétikumról. A fotón látható Portoforte ívelt autóbeálló, alumínium vázzal és polikarbonát tetővel, saját vízelvezető rendszerrel rendelkezik. Az elegáns, japán gyártmányú XIMAX autóbeállók a legmagasabb műszaki színvonalnak is megfelelnek, és az alumínium váz lehetővé teszi a tető ívelt kialakítását. A tető polikarbonátból készült, füstös színben, amely teljes körű védelmet biztosít az UV-sugárzás és az infravörös sugárzás ellen. A polikarbonát rendkívül stabil, közel 250-szer ellenállóbb, mint az üveg. Az esőcsatorna lefolyócsővel van felszerelve.

A XIMAX autóbeállók nemcsak megvédik járművét a környezeti hatásoktól, hanem felkeltik a járókelők figyelmét is. Az innovatív, kétoszlopos kialakításnak köszönhetően a szerkezetek rendkívül rugalmasak és könnyűek. Számos színben elérhetőek, méretük pedig 4954 mm x 2726 mm. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb autóbeállót.

Stílus: 
Szerkezet anyaga: 
Tetőfedés anyaga: 

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.