Honnan jövünk - Hová tartunk

A Deluxe Building csapata magán személyek számára épít könnyűszerkezetes építményeket. Megoldásaink sorában elsősorban teraszfedéseket, kocsibeállókat és wellness házakat építünk.

A Deluxe Building Kft. 2021 őszén alakult a Start Building Kft. specializálódott üzletágaként, mely saját projekt menedzsment és kivitelező csapattal, valamint megbízható beszállítói kapcsolatokkal rendelkezik. A Deluxe Building Kft. további tevékenységeiről itt talál információt: www.deluxebuilding.hu

Csapatunk tagjai több tízéves tapasztalattal rendelkeznek az építőipari terülten. Az építőipari szakértelmen túl, külön hangsúlyt fektetünk a projektek céltudatos megszervezésére, a hatékony projekt menedzsment folyamatok működtetésére is. Hiszünk abban, hogy úgy dolgozzunk, hogy amit építünk az akár a sajátunk is lehetne és hogy "siker csak sikerért jár cserébe."

Szakembereink

Az élet olyan iskoláiban tanultuk meg a kommunikációt, amely garancia arra, hogy mindig törekedjünk arra, hogy ügyfeleink bármelyikével tudjunk egy nyelvet beszélni. Ugyanígy elvárásunk magunk felé, hogy munkatársaink szakértelmére minden elképzelés rábízható legyen. A kivitelezésben a részletekig terjedő precizitás a célunk.

Projektmenedzsereink nyitottsága a megoldások megtalálására, lehetőség, hogy minél sokoldalúbban álljunk az elégedett végeredmény megvalósulásához. A tökéletes termék eléréséhez azonban azt gondoljuk éppoly elengedhetetlen az ügyes kezű, precíz szakmunka, mint a vezetés pozitív hozzáállása. Ezért alkalmazotti gárdánk valamennyi tagja, "gondosan válogatott alapanyagokból készült" :) és nincs magára hagyva az új kihívásokon való átlendülésben sem. A csapatmunka az, ami meghatványozza eredményességünket.

Szakértelem

Büszkén állíthatjuk, hogy kompetenciát építünk és kompetensen építünk, azzal a céllal, hogy ügyfeleink és saját kollégáink számára sikert, elismerést könyvelhessünk el. Tudásunk rendszeres tágításának igénye és a változás szenvedélye lehetővé teszi számunkra, hogy friss és egyedi megközelítéssel álljunk feladataink elé.

Szolgáltatás

Amikor a projekt elkészültét közös értékek irányítják, a csapatunk hatékonysága exponenciálisan (hatványozottan) növekszik. Ezzel kialakítva egy hosszú távú, visszatérő,  emlékezetes kapcsolatot ügyfeleinkkel. 

Valljuk, hogy nincs olyan projekt, amiben nincs kihívás. Az határozza meg, hogy milyen érzésekkel nyugtázunk egy kivitelezést, hogy a közben felmerülő nehézségekhez hogyan viszonyulunk. Keressük azokat a partnereket, megrendelőket, akikkel interaktívan tudunk együttműködni, akkikel gyümölcsöző kapcsolatot tudunk kialakítani és ápolni.

Nem titkolt, fontos értékrendi pontunk, hogy szépséget és jó érzést közvetítsünk azzal, amit csinálunk. Azt gondoljuk, hogy alapavető emberi szükséglet az esztétika és a harmonia. Ebben szeretnénk mi a híd lenni. Az álom és a megvalósulás közti kapocs.  

Munkafolyamat

- Együttműködésünk a megkeresés után egy személyes konzultációval indul. Díjmentes igényfelmérésünk miértje, hogy megtudjuk, a megálmodott modellek milyen céllal lesznek használva. Megismerkedünk az elképzelés inspirációjával.
- Ezzel megkezdődhet egy funkcionális tervezés. Egyeztetés, tanácsadás, melyben kialakul a konstrukció pontos stílusa, dizájnja, alapanyaga, színe, formája...
Ezekről, ha szükséges készíttetünk látványtervet.
- Majd egy nagyságrendi árajánlattétel következik az egyedi igények figyelembevétele alapján.
- Megállapodásunk után következik a megvalósítási szakasz. Specialista partnereinkkel legyártatjuk, kiviteleztetjük, majd a helyszínen készre szereljük a teraszt, autóbeállót, pavilont vagy üvegkorlátot.
- Megépítés, beszerelés után lép életbe az utókövetési szakasz. A kezünk alól kikerült munkákra garanciát vállalunk, így a későbbiekben felmerülő problémákat is rendre orvosoljuk. Új, a tervezés folyamán még nem látott szempontokat, akár évekkel később is segítünk megvalósítani.

"Addig csináljuk, amíg kész nincs"

Az építőanyagok fejlődésének nyomon követésével biztosítjuk, hogy termékeink minőségiek, időtállóak és ne csak esztétikusak legyenek. 

Azon szolgáltatók közé tartozunk, akik tudják és képviselik, hogy a minőségi munkának ára van és hogy egy remekül elkészült termékért (megépített teraszért, autóbeállóért vagy kerti pavilonért, üvegkorlátért) öröm fizetni. A kölcsönös tisztelet alapja filozófiánknak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.