ragasztott fa kocsibeálló szendvicspanel fedéssel
ragasztott fa kocsibeálló szendvicspanel fedéssel_Deluxe Building
ragasztott fa kocsibeálló szendvicspanel fedéssel_Deluxe Building_2

A tartószerkezet ragasztott fából készült, ami tartósságot és stabilitást biztosít, antracit színének köszönhetően pedig fémes hatású, modern megjelenésű autóbeálló. További jellemzőit tekintve, a kocsibeálló szendvicspanel fedéssel készült. A szendvicspanel külső és belső oldalon bevonatos acél fegyverzettel rendelkezik, mely egy hőszigetelő magot foglal magában, amely ún. PUR vagy PIR anyagot foglal magában. A szendvicspanel tető és oldalfal borításra is kiválóan alkalmas. A szendvicspanelek külső felülete többféle színben elérhető, a belső felülete azonban gyárilag tört fehér színű. Terasztetők és  garázsok kialakításánál ez a színkombináció ideális lehet mivel, jellemzően a belső tér világos árnyalatú, míg a fedés külső színe harmonizálhat a környezet (pl. ház) színvilágával. 

 

A vízelvezetést a Galeco négyszögletes csatorna rendszerrel oldottuk meg. A szerkezet hosszanti szarufáira LED csík világítást is felszereltünk, amely távirányítással működtethető. 

 

A kocsibeálló beton aljzattal készült. A beton az egyik leggyakrabban választott anyag a kocsibeállók aljzatának kialakításához, és ez nem véletlen. A beton rendkívül tartós, ellenáll az időjárás viszontagságainak, és könnyen tisztán tartható. Emellett egyenletes és sima felületet biztosít, amely ideális a járművek számára.

 

A kocsibeálló nemcsak az autók védelmére szolgál, hanem az otthona értékét is növeli, miközben esztétikailag is vonzó részévé válik az ingatlannak.

Stílus: 
Szerkezet anyaga: 
Tetőfedés anyaga: 

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.