ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát fedés Hörmann kapu_3
ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát fedés Hörmann kapu_1
ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát fedés Hörmann kapu_4
ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát fedés Hörmann kapu_7
ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát fedés Hörmann kapu
ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát fedés Hörmann kapu_9
ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát fedés Hörmann kapu_10
ragasztott fa kocsibeálló polikarbonát fedés Hörmann kapu_6

Nemrég egy dupla kocsibeállót építettünk, amelynél az első lépés a tereprendezés és a térkövezés volt. A terület előkészítése során eltávolítottuk a növényzetet és kiegyenlítettük a talajt. A térkövezett felület nemcsak tartós, hanem esztétikus is, biztosítva a kényelmes parkolást és a hosszú távú használatot.

A kocsibeálló szerkezetéhez ragasztott fát használtunk, amelyet lazúros festéssel kezeltünk. Ez a festési technika nemcsak megőrzi a fa természetes szépségét, hanem ellenállóvá is teszi a környezeti hatásokkal szemben. A lazúros festés összhangban van a környezeti fa elemekkel, így a kocsibeálló harmonikusan illeszkedik a környezetéhez, természetes és elegáns megjelenést biztosítva. A kocsibeálló fedésére füst színű polikarbonátot választottunk, amely modern és elegáns megjelenést kölcsönöz. Ez az anyag rendkívül tartós, ellenáll az UV-sugárzásnak és hosszú távon is megőrzi a minőségét. A füst színű fedés emellett árnyékot is biztosít, miközben védi az autókat az időjárás viszontagságaitól. Az oldalzárás lécezéssel történt, amely megvédi a kocsibeállót az időjárás viszontagságaitól, miközben az szellős és nyitott marad. A lécezés modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a szerkezetnek, harmonizálva a kocsibeálló többi elemével. 

A kocsibeálló előlapját aranytölgy hatású szendvicsfalpanel borítással láttuk el, amely nemcsak esztétikus, hanem tartós is. Ez az oldalzárás típus ugyan kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, de ebben az esetben azért esett erre az anyagra a választás, mert megfelelően illeszkedik a szerkezet többi eleméhez és elegáns megjelenést biztosít.

A csapadék elvezetését a csokibarna színű Galeco íves csatornarendszer biztosítja. Ez az íves kialakítású csatorna nemcsak esztétikus, hanem hatékonyan vezeti el az esővizet, biztosítva, hogy a kocsibeálló területe mindig száraz maradjon.A kocsibeállót Hörmann dupla garázskapuval láttuk el, amely biztonságos és kényelmes hozzáférést biztosít. A Hörmann kapu megbízhatósága és könnyű kezelhetősége mellett esztétikai szempontból is tökéletesen illeszkedik a kocsibeállóhoz, emellett távirányítóval kezelhető, ami tovább fokozza a kényelmes használatot.

A kocsibeálló építése során figyeltünk minden részletre, hogy egy olyan funkcionális, tartós és esztétikus helyet hozzunk létre, amely minden igényt kielégít. Ha bármilyen kérdése van, vagy árajánlatot szeretne kérni, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Stílus: 
Szerkezet anyaga: 
Tetőfedés anyaga: 

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.