Vas szerkezetű, trapéz lemez fedésű beálló, belső borítással 1
Vas szerkezetű, trapéz lemez fedésű beálló, belső borítással 2
Vas szerkezetű, trapéz lemez fedésű beálló, belső borítással 3
Vas szerkezetű, trapéz lemez fedésű beálló, belső borítással 4

Vas szerkezetű kocsibeálló, antracit szürke színű oszlopokkal. A kocsibeálló trapéz lemez fedésű, amely az egyik leggyakrabban választott fedés jelenleg, teljes árnyékot biztosít az autónak, mivel a napsugarakat nem engedi át. A lemezfedés előnyei közé tartozik az erős védelem az időjárás viszontagságaival szemben, valamint az alacsony karbantartási igény. Bár a lemeztetők nem biztos, hogy ugyanolyan elegánsak, mint az üveg vagy a polikarbonát, praktikus és költséghatékony választást jelentenek azok számára, akiknek fontos a funkcionalitás és a megfizethetőség. A képeken látható kocsibeálló  fedése mennyezeti borítással van ellátva, az esztétikus megjelenésért. Dupla kocsibeálló lévén nagyobb térérzetet biztosít, kényelmesebb és tágasabb a család számára.

A beálló hátsó részében egy tároló került kialakításra. Tároló építése egy sor új lehetőséget tartogat a tulajdonos számára és nem elhanyagolható az a tény sem, hogy a tároló majd nagyban hozzájárul az udvara rendben tartásához, játékok, biciklik, kerti szerszámok mind elrejthetőek benne. A tárolóhoz kérhető dupla, szimpla ajtó, akár sínen csúsztatható megoldás is, ez az Ön elképzelésétől függ.

Stílus: 
Szerkezet anyaga: 
Tetőfedés anyaga: 

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.