Nyitott egyedi gyártású kocsibeálló 01
Nyitott egyedi gyártású kocsibeálló 02
Nyitott egyedi gyártású kocsibeálló 03
Nyitott egyedi gyártású kocsibeálló 04
Nyitott egyedi gyártású kocsibeálló 05
Nyitott egyedi gyártású kocsibeálló 06

Ez a minimalista stílusú kocsibeálló tökéletesen harmonizál a szintén minimalista stílusú házzal, és méltó kiegészítője az ingatlannak. A kocsibeálló szerkezetét a tulajdonos igényeinek megfelelően ragasztott fából készítettük, ami a természetes és meleg megjelenés mellett rendkívüli tartósságot is biztosít.

A "szokásos" építési stílusunktól némiképpen eltérően az oszlopok nem négyzetesek, hanem téglalap alakúak, és az első szarufák teljes hosszban futnak. 

A kocsibeálló fedelét füst színű üregkamrás polikarbonátból készítettük, amely nemcsak hatékony védelmet nyújt az időjárási viszonyok ellen, hanem modern és esztétikus megjelenést is kölcsönöz. A vízelvezetést pedig a Galeco Stal2 szögeletes csatorna rendszerrel oldottuk meg, ami hatékonyan gyűjti össze az esővizet és vezeti el a megfelelő helyre.

Ez az elegáns és minimalista kocsibeálló nemcsak az autók védelmét szolgálja, hanem az otthon stílusát és funkcionalitását is emeli. A természetes fa és a modern anyagok kombinációja egyedi és vonzó kiegészítővé teszi az ingatlant.

Stílus: 
Szerkezet anyaga: 
Tetőfedés anyaga: 

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.