A szűrő segítségével kiválaszthatja a szerkezet és a fedés anyagát, valamint az Önnek tetsző stílust. 

Típus

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.

Cégünk sokoldalú megoldásokat kínál az autók fedett parkolásához, amelyek rugalmasan alkalmazkodnak az ügyfeleink igényeihez és az adott környezethez. Ismerje meg elkészült fedett kocsibeálló és garázs építményeinket. 

Az előregyártott kocsibeálló típusok - XIMAX és Palram kocsibeállók - gyors és hatékony megoldást nyújtanak azoknak, akik sürgősen szeretnék védeni járművüket az időjárás viszontagságaitól. Ezek a gyorsan telepíthető és könnyen szerelhető szerkezetek ideálisak lehetnek olyan helyzetekben, amikor gyors, de ugyanakkor tartós megoldásra van szükség. A kínált típusok részben nyitott, részben mobilgarázsként is használhatóak.

Továbbá, az egyedi tervek alapján készített kocsibeállók széles skáláját kínáljuk az ügyfeleknek, lehetőséget adva arra, hogy pontosan az elképzeléseiknek és igényeiknek megfelelően formálják meg a kocsibeállóval kapcsolatos elképzeléseiket. Az egyedi méretre, az igényeknek megfelelően kiválasztott anyagok használata lehetővé teszi, hogy személyre szabott építményeket gyártsunk.

A szerkezeti anyagokat tekintetében javasoljuk a természetes és esztétikus ragasztott fát, a masszív vasat vagy a könnyű és ugyanakkor gondozásmentes alumíniumot.

Továbbá, a kocsibeállók fedése különböző anyagokból és kialakításokból választható ki, hogy megfeleljen az igényeinek. Ezen választási lehetőségek közé tartoznak az áttetsző fedés anyagok (polikarbonát és üveg), amelyek természetes fényt enged be a területre, valamint a teljesen zárt fedések (pl. zsindely), amely maximális védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. Emellett hőszigetelő anyagokat (szendvicspanel) vagy egyszerűbb és könnyebb, egyrétegű anyagokat (trapézlemez) is lehet választani, hogy a lehető legjobb védelmet biztosítsuk járműveiknek.

Az egyes kivitelek bekerülési költsége nagyban eltérhet, ezért előzetes információért, kérjük, hogy töltse ki az ajánlatkérő űrlapunkat.