-->
autobealloepites-kocsibeallo.hu

Miért érdemes szakemberre bízni?

Amikor feltesszük ezt a kérdést a GOOGLE- nek, minden egyes szakmával kapcsolatban olvashatunk véleményeket. Fontos, hogy kertész öntözze a szobanövényeket az irodában, fontos, hogy ingatlanos adja el a házunkat, fontos, hogy esküvőszervező tervezze meg életünk legszebb napját, hogy pénzügyekben jártas ember kezelje a befektetendő tőkénket. Sorolhatnám… És milyen igaz.

Mert őszinte tisztelet a kivételnek, de elképzelem, ha magunk vágnánk le például kedvesünk haját egy fontos tárgyalás vagy egy reprezentatív party előtt. Elgondolni sem merem, milyen lenne, ha a nagymamát ültetnénk be a kormány mögé a kisteherautóba, hogy költöztesse el a családot. Nevetnem kell, mikor látom magam előtt az informatikus - gyógyszerész párost, ahogyan próbálja összeilleszteni a gerendákat, fúrnak, faragnak, mint azokon a bizonyos sokat emlegetett karácsonyokon, hogy beférjen a fenyőfa a tartójába. Látom, ahogyan fejvakargatások közepette megy a szolid vita, amint a könnyedén összeszerelhetőnek ígért elemes bútort próbálja meg összeszerelni a család, ám órákkal később is még a széthajigált karton csomagolódobozok tetején téblábolnak az összeszerelési útmutatót értelmezve.

Napelemes megoldásokVannak azért ezeknél nagyobb volumenű dolgok, amikor már valóban eszünkbe jut, hogy jobb lenne hamarabb, kevesebb energiapocséklással a végére járni a dolgoknak.

Bár a közös munka élményét a világért sem érdemes kihagyni, ez a szakosodás nem minden esetben olyan rossz dolog. Persze jó lenne, ha mindenki értene mindenhez, de nincs annyi idő az életben, hogy jusson kitanulni, jártasságot szerezni minden szakterületen. Annak meg ugye mi értelme is lenne, hogy Mekk Elek módjára konyítsunk szakmákhoz. Neki sem sok haszna származott abból, hogy úgy tett, mintha mindenhez értene. A végén mindig pórul járt. Ugye mi ezt nem szeretnénk? Jobb az, ha a kecske is jól lakik és a káposzta is jó kezekbe kerül. Ezért nem megyek fogorvoshoz, ha virágcsokrot szeretnék vásárolni.

Vagyis, ha eljön az idő, hogy építkezésre adjuk a fejünket. Manapság azt sem jut eszünkbe saját kezünkkel elkezdeni. Mikor pedig kész a ház és rájövünk, hogy kéne az autónak is egy fedél, építtetünk egy autóbeállót. Egy szépet. Mert van ugye a mondás, hogy ha azt akarod, hogy jól legyen megcsinálva, csináld meg magad. Nos ezt így fogalmaznám, ha szakiságról van szó: Találj valakit, aki ért hozzá, akinek van tapasztalata, aki, ha kell megszerzi, ha kell elsajátítja. Akinek ugyanolyan fontos, hogy szót értsetek, mint neked. Aki szereti a szépet, aki szereti a minőséget. Akinek (esetünkben) nem csak az autóbeálló, de annak környezete is számít.

Találj valakit, aki úgy építi meg az a kocsibeállót, hogy akár ő is beparkolna alá minden nap. Segít neked, hívhatod, ha kérdésed van.

autóbealloepites-kocsibeallo.huLegyen olyan ez a szakember, akit örömmel ajánlasz a szomszédnak. Mert lássuk be, azért még mindig szívesebben hiszünk az igaz, élő emberi szónak, mint a színes csillogó tömegreklámoknak.
Autóbeállót az autóbeállóboltból!

 

Share this post

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.