-->
Fémhatású ragasztott fa kocsibeálló _Deluxe _Building_2

Meglepő, de fából van: Fémhatású kocsibeálló szerkezetek

A fa kocsibeállók meglepően realisztikus fémhatású színezése új távlatokat nyit: a fa anyag természetes szépsége és előnyei mellett nem kell lemondania a fém határozott és nívós megjelenéséről.  Ez az egyedi megoldás kielégíti mindazok igényeit, akik a hagyományos faszerkezetet választanak, emellett viszont a fém színét és hangulatát részesítik előnyben.

Ha jó ár-érték arányú megoldást keres vagy a környezeti adottságok teszik szükségessé a fa szerkezet használatát, a teli fedésű festéssel a most nagyon trendi antracit színt és fém megjelenést is elérheti.

Fémhatású ragasztott fa kocsibeálló _Deluxe _Building_4

A fémhatású fa kocsibeállók előnyei

Esztétikai érték

A fémhatású fa kocsibeállók legnagyobb vonzereje kétségkívül az esztétikai megjelenésük. Ezek a szerkezetek egyesítik a fa természetes szépségét a fém modern, ipari hatásával. Az eredmény egy elegáns és egyedi megjelenésű kocsibeálló, amely bármilyen kertben vagy udvarban jól mutat. A különböző felületkezelési technikák lehetővé teszik, hogy a fa felületét teli fedésű festékkel teljesen egyenletes megjelenésűvé tegyük, akár matt, akár fényes felületet létrehozva. A teli fedésű festéssel kicsit messzebbről már nem mondható meg, hogy fa vagy alumínium a szerkezet anyaga.

Tartósság és ellenállóság

A fémhatású fa kocsibeállók nem csak szépek, hanem rendkívül tartósak is. A ragasztott fa szerkezetek ellenállnak az időjárás viszontagságainak, legyen szó erős napsütésről, esőről vagy hóról. Emellett a fa anyag rugalmassága és szilárdsága biztosítja, hogy a kocsibeálló hosszú évekig megbízhatóan szolgálja tulajdonosát.

Fémhatású ragasztott fa kocsibeálló _Deluxe _Building_6

Könnyű megmunkálás

A fa könnyen megmunkálható anyag, ami lehetővé teszi a kocsibeállók gyors és hatékony megépítését. A fémmel ellentétben a fa megmunkálásához nem szükségesek bonyolult szerszámok és technikák, ami csökkenti a gyártási időt és költségeket.

Nagy fesztávok áthidalása

A ragasztott fából készült kocsibeállók tervezésekor a pontosan kiszámolt tartószerkezeti megoldások lehetővé teszik, hogy nagy fesztávokat hidaljunk át, ami különösen hasznos, ha több jármű számára szeretnénk parkolási lehetőséget biztosítani. Speciális oszloptalpakkal a kartámaszokat is el tudjuk hagyni, ami a modern minimalista megjelenéshez vezet. A ragasztott fa használatának köszönhetően a 6 méter feletti fesztávok is kivitelezhetőek.

Alacsonyabb bekerülési költség

A fa alapanyag ára kedvezőbb, mint a fémé, így a ragasztott fa kocsibeállók összköltsége alacsonyabb. Emellett a fa megmunkálása is költséghatékonyabb, ami tovább csökkenti az előállítási költségeket. Az alacsonyabb bekerülési árak különösen vonzóvá teszik ezt a megoldást a költségtudatos vásárlók számára.

Fémhatású ragasztott fa kocsibeálló _Deluxe _Building_1

Minőségi, természetes megjelenés

A fa természetes szépsége és minőségi megjelenése hozzájárul a kocsibeállók esztétikai értékéhez. A ragasztott fa szerkezetek nem repednek és nem csavarodnak, szemben a normál építési fa tulajdonságaival, ezért választják sokan a szerkezet alapanyagaként.

A ragasztott fa kocsibeállók hátránya

Időszakos utógondozási, festési igény

Bár a fémhatású fa kocsibeállók tartósak és ellenállóak, időszakos karbantartást igényelnek. A festés ismétlésére 2-3 évente szükség lehet, hogy hosszú távon is eredeti állapotukban maradjanak. Ezért minden előnye mellett, a ragasztott-fa szerkezetű beállókat azon ügyfeleinknek javasoljuk, akik szívesen töltenek időt pár évente a szerkezet utógondozásával.

Fémhatású ragasztott fa kocsibeálló _Deluxe _Building_7

A fémhatású fa kocsibeállók egyedi és vonzó alternatívát jelentenek a hagyományos fém szerkezetekkel szemben. Az esztétika, a tartósság, a könnyű megmunkálhatóság, a nagy fesztávok áthidalása és az alacsonyabb bekerülési költségek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy sokan választják ezt a megoldást. Bár időszakos karbantartást igényelnek, előnyeik messze felülmúlják hátrányukat.

Ha egy olyan kocsibeállót keres, amely ötvözi a fa természetes szépségét a fém modern megjelenésével, a fémhatású fa kocsibeállók tökéletes választásnak bizonyulnak.

Share this post

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.