-->
autobeallotelkiRRFrészlet-kocsibeallo.hu

Apró részletek

Miért fontos figyelni az apró részletekre?

Lehet praktikális és esztétikai oka is ennek.
Az emberek különbözőek. Mindenkinek más fontos. Nézzük csak, egy autóbeálló esetében hogyan tudjuk levezetni ezt az elméletet, törvényszerűséget.
Mindenki olyan szempontok alapján dönt, ami leginkább szolgálja a célt. Igen ám, de mi a cél? Alapvetően, de nem törvényszerűen az urak törekszenek inkább arra a bizonyos funkcionalitásra, a hölgyek pedig a szépségre. Nem az a kérdés, hogy kinek van igaza, hanem hogy a körülmények éppen melyik oldalból, mennyit kívánnak vagy engednek meg.

autobeallo_ragasztott_fa_szerkezettel_fustszinu_polikarbonat_fedessel_06.jpgTehát, ha arra van szükség, hogy olyan autóbeállót építsünk, ami alá, ha kell, „cipőkanállal” tudjunk beállni, mert a tér ennyit enged, akkor azt kell megoldani. Kisakkozzuk, kiszámoljuk, megtervezzük a leggazdaságosabb helykihasználással. Egy centi sem marad kihasználatlanul és még a téli gumikat is el tudjuk rejteni valamelyik sarokban, úgy, hogy beépítjük egy furfangos tárolóba.
Ha bőven van helyünk, esetleg garázsunk is van és az autóbeállóra csak azért van szükség, hogy ha úgy szottyan kedvünk, hogy pont nincs kedvünk beállni, csak a nap elől védenénk pár órára autónkat, akkor adhatunk az esztétikának. Ilyenkor beleadunk mindent, hogy a luxus és harmónia hassa át az építményt. Inspirálódunk a ház vonalaiból és úgy alakítjuk ki a fedést, hogy az ha kell a ház vagy kert ékszere lehessen vagy pont olyan finoman simuljon a környezetébe, mint egy természetes smink, ami szinte nem is látszik.

Persze van olyan, hogy nem nemek szerint tagolódnak ezek a nézetek. A szükség nagy úr és módosíthat az elképzeléseinken, illetve olyan is lehetséges, hogy fontos annyira a látvány, hogy hajlandóak vagyunk engedni egyéb elvárásainkból, csak hogy azt lássuk minden nap, amit szeretnénk.

autobeallo RRF.jpgKit mi elégít ki, mikor elkészült az autóbeállója.
Elégedettséggel konstatálhatjuk és büszkeséggel szálhatunk ki minden este hazaérve a munkából, hogy megérte a pontos tervezés és a matematikai képletekkel kiszámolt térrendezés.

És elégedettséggel tölthet el az is, mikor hazaértünk a gyerekekkel a suliból és még mindig jól áll nekünk az a beálló. Pont passzol az autónk és a mi vonalainkhoz. Tükrözi egyéniségünket és követi a friss trendeket.

Nos mi történik, ha ez a két szempont találkozik?

RétegeltRagasztottFatarto RészletMilyen jó is, mikor mindezek összeérnek. Mikor mindenki megkapja, amit akar. Letisztult formák, antracit, fémes hatás, üvegtetővel kombinálva, mindez olyan módon kialakítva, hogy az ajtó pont kényelmesen nyitható, nem zavarnak be az oszlopok, mert úgy épült az az autóbeálló, hogy nincsenek feleslegesen benyúló darabok, amik akadályoznák a ki és beszállást. A csomagtartót fel tudjuk nyitni és a házból úgy közelíthetjük meg, hogy nem kell átgyalogolnunk a friss zöld gyepen.

Vagy a természetesség a fontos? Lehet fából. Lehet olyan fából, ahol jól kihangsúlyozható a naturális hatás. Látszik a fa eredeti erezete, mégis maximálisan biztonságosan kezelt és megmunkált, hogy érezhessük, hogy élő anyagból van.


Végül is mindegy, hogy mi a kiváltó ok, a beletett energia látszani fog a végeredmény megjelenésében.
Tehát, ha tehetjük, legyünk mindkét párt képviselői. Had’ legyen jó mindenkinek.  

Share this post

Ajánlatkérés

Az alábbi adatok megadásával előzetes ajánlatot kérhet.

Előzetes ajánlat után, helyszíni felmérés alapján véglegesítjük ajánlatunkat. 

Méret
Kérjük, hogy adja meg az autóbeálló hosszát és szélességét méterben.
Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot.
A fájlok mérete legfeljebb 24 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml bz2 dmg gz jar rar sit tar zip.